Και viral και vegan και πολύ πιο υγιεινό από τις κανονικές βάφλες. Και φυσικά ετοιμάζεται σε πάρα πολύ λίγο χρόνο! Και συνδυάζεται τόσο με γλυκές όσο και με αλμυρές συνταγές!

Η χρήστης του TikTok  @tidywithspark μάς διαβεβαιώνει ότι αυτή η συνταγή θα αλλάξει τη ζωή μας! Γιατί; Γιατί είναι και απλή και νόστιμη! Και μπορεί να αποτελέσει την τέλεια λύση… ανάγκης είτε σε στιγμές που θέλουμε να ετοιμάσουμε κάτι γρήγορο είτε όταν θέλουμε να κεράσουμε επισκέπτες και δεν έχουμε πολλά υλικά στο σπίτι.

Τι χρειάζεστε για τις βάφλες;

Υλικά
Τόφου
– Υλικά για να συνοδεύσετε τις βάφλες σας
– Τοστιέρα για βάφλες

Διαδικασία
Κόβουμε το τόφου σε ίσα μέρη και στη συνέχεια το τοποθετούμε στη βαφλιέρα, για να ψηθεί για περίπου 5-7 λεπτά. Όταν οι vegan βάφλες είναι έτοιμες, τις σερβίρουμε και μπορούμε να τις συνοδεύσουμε με υλικά της επιλογής μας: πραλίνα, μαρμελάδα, ή ακόμα και vegan παγωτό, αν θέλετε να μείνετε σε ένα αμιγώς vegan κλίμα. Σε μια πιο αλμυρή και λιγότερο vegan εκδοχή, μπορείτε να βάλετε πάνω στις βάφλες τυριά και αλλαντικά. Ή και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε! Και όλα αυτά σε πολύ λίγο χρόνο.
Να σημειώσουμε επίσης ότι οι βάφλες αυτές είναι πολύ θρεπτικές καθώς το τόφου αποτελεί σημαντική πηγή πρωτεΐνης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

@tidywithspark#vegan #lifehacks #foodtiktokfood #foodtips #vegetarian #plantbased #plantbasedrecipes #veganfood #veganhacks #eatyourveggies #homeorganizationhacks♬ Ultimate life hacks – Kelly – The Life Bath


Λέτε αυτές οι βάφλες να αντικαταστήσουν τις βάφλες όπως τις ξέραμε μέχρι σήμερα; Άγνωστο αλλά ενδεχομένως όχι και πολύ πιθανό!

Δείτε επίσης:
Η πιο απλή συνταγή για vegan χειροποίητα ζυμαρικά

Πώς να φτιάξετε την τέλεια vegan πραλίνα στο σπίτι

BBQ με «παϊδάκια» καλαμποκιού