Δεν ξέρω για εσάς, αλλά όταν ήμουν μικρή και μαζευόμασταν με τα ξαδέρφια μου και παραγγέλναμε πίτσες, γινόταν μια μικρή μάχη για το ποιος θα πάρει το «πλαστικό άσπρο τραπεζάκι» απ’ το κέντρο της πίτσας.

Για πολλά χρόνια πίστευα πως το συγκεκριμένο αντικείμενο είναι κυρίως διακοσμητικό, μια «τσαχπινιά» αν θέλετε, μιας μεγάλης αλυσίδας με πίτσες που πια δεν υπάρχει στην Ελλάδα.

Το TikTok όμως, έρχεται σήμερα και μας δείχνει σε ένα βίντεο μόλις λίγων δευτερολέπτων, ότι όχι μόνο δεν πρόκειται για διακοσμητικό, αλλά για εργαλείο που μας βοηθά να φάμε πιο εύκολα την πίτσα.

Χρησιμοποιούμε το τραπεζάκι και με τα πόδια του κρατάμε στη θέση του το διπλανό κομμάτι από αυτό που θέλουμε να πάρουμε. Έτσι, το κομμάτι που θέλουμε κόβεται πολύ πιο εύκολα και λύνεται το θεματάκι που προκύπτει συχνά όταν παίρνουμε πίτσα, να μην έχουν κοπεί δηλαδή καλά όλα τα κομμάτια και να τραβάμε το κομμάτι που θέλουμε, να κόβεται λάθος ή να φύγει από πάνω του όλο το τυρί κλπ. Καταλαβαίνετε ποια κατάσταση περιγράφω, σίγουρα σας έχει συμβεί.

Δείτε το βίντεο:

@eatmorebmore 🍕 hack! #foryourpizza🍕 #pizzahack #learnontiktok #lifehacks2021 #cheesepizzaislife #dmvfoods ♬ Gangsta’s Paradise (feat. L.V.) – Coolio

Δείτε επίσης:

Πιτσαρία στην Αγγλία φτιάχνει πίτσα με φύλλα χρυσού και την πουλάει 6,3£!

TikTok: Το viral βίντεο δείχνει τον πιο εύκολο τρόπο να ζεστάνεις μία πίτσα

Στη Γουατεμάλα ψήνουν πίτσα πάνω στη λάβα του ηφαιστείου!