Πόσες φορές σού έχει τύχει να μην μπορείς να απολαύσεις το ποτό σου κρύο, γιατί τα κλασικά παγάκια δεν έχουν το κατάλληλο σχήμα και μέγεθος για το στόμιο του ποτηριού ή του μπουκαλιού σου; Ε λοιπόν μια εταιρία στην Αυστραλία έχει βάλει στόχο να λύσει κάθε πρόβλημα τέτοιου είδους!

Η Bare Bones σχεδιάζει ειδικά παγάκια ιδανικά για κάθε τύπο ποτηριού. Απευθύνεται κυρίως σε εστιατόρια και μπαρ, τα οποία θέλουν τα ποτά που σερβίρουν να έχουν μια πιο προσεγμένη εμφάνιση για τον πελάτη. «Είναι μια ευκαιρία για τις επιχειρήσεις να βελτιωθούν», λέει εκπρόσωπος της εταιρίας στο βίντεο του Food Insider. Η κάθε επιχείρηση μπορεί να παραγγείλει παγάκια σε συγκεκριμένες διαστάσεις, με τα πιο δημοφιλή σχήματα να είναι τα τετράγωνα και τα ορθογώνια παραλληλόγραμμα.

Οι ιδρυτές της εταιρίας γνωρίστηκαν όταν δούλευαν και οι δύο ως μπάρμαν στο Σίδνεϊ. Στην παλιά δουλειά τους συνήθιζαν να κόβουν παγάκια στο επιθυμητό σχήμα για 2-3 ώρες τη μέρα. Έτσι τους ήρθε η ιδέα ίδρυσης της συγκεκριμένης εταιρίας, η οποία διευκολύνει τη ζωή των μπάρμαν αλλά και των επιχειρηματιών της εστίασης.

Δες το βίντεο: