Τι να μαγειρέψω στο γιορτινό τραπέζι: ιδού η απορία. Αυτό είναι το ερώτημα που απασχολεί τα περισσότερα νοικοκυριά αυτό το διάστημα. Και επειδή βρισκόμαστε στην τελική ευθεία, σας θέσαμε αυτό το ερώτημα στο καθιερωμένο μας poll στο Viber, καλώντας σας να επιλέξετε ανάμεσα σε γαλοπούλα, χοιρινό, αρνί και μοσχάρι.
Ποια ήταν η προτίμησή σας; Στην πρώτη θέση με μεγάλη διαφορά θριάμβευσε το χοιρινό με ποσοστό που πέρασε το 50% (55%).
Γι’ αυτό και εμείς σας δίνουμε μερικές συνταγές για χοιρινό, ιδανικές για το γιορτινό τραπέζι:
Το χοιρινό σε πρώτο πλάνο: 5 συνταγές για το γιορτινό τραπέζι
5 συνταγές του Σωτήρη Ευαγγέλου με πρωταγωνιστή το χοιρινό που αναδεικνύουν το γιορτινό τραπέζι.
Χοιρινό κότσι: η σωστή τεχνική για το ψήσιμό του βήμα-βήμα (+συνταγή)
Χοιρινές μπριζόλες: Όλες οι τεχνικές για το τέλειο μαγείρεμά τους
Για τη δεύτερη θέση πάλεψαν το αρνί με τη γαλοπούλα, με τη δεύτερη να επικρατεί με μικρή διαφορά συγκεντρώνοντας 19% έναντι του 17% που έφτασε το αρνί.
Δείτε και κάποιες συνταγές:
Γαλοπούλα: όλες οι τεχνικές για το σωστό ψήσιμό της (+ συνταγές)
Γιορτινό τραπέζι: Η γαλοπούλα, τα συνοδευτικά της και το γλυκό κλείσιμο
16 συνταγές με αρνί για το Κυριακάτικο ή γιορτινό τραπέζι
Αγοράζοντας αρνί: ποιο είναι το ιδανικό κομμάτι για κάθε συνταγή (πλήρης οδηγός +τιμές)
Όπως ήταν λογικό, στην τελευταία θέση είναι το μοσχαράκι:
Τα κλασικά μαγειρευτά με μοσχαράκι: επιλογή κρέατος, τεχνικές και μυστικά στο μαγείρεμα
Αγοράζοντας μοσχάρι: ποιο είναι το ιδανικό κομμάτι για κάθε συνταγή (πλήρης οδηγός +τιμές)