Η Νατάσα Γεωργιουδάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη. Το ενδιαφέρον της για τη σωστή διατροφή και την πλούσια ελληνική κουζίνα και γαστρονομία την οδήγησαν σε σπουδές στην Επιστήμη της Διατροφής. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην “Εφαρμοσμένη Διαιτολογία και Διατροφή” με κατεύθυνση “Διατροφή και Άσκηση”.

Στο πλαίσιο της πρακτικής της στην κλινική διατροφή συνεργάστηκε επί ένα χρόνο με νοσοκομεία της Αττικής. Ξεκίνησε την επαγγελματική της δραστηριότητα στο τομέα της διατροφής το 2009 ως συνεργάτης γνωστού δικτύου διαιτολόγων και στη συνέχεια εργάστηκε ως Yπεύθυνη Διαιτολογικού Τμήματος σε μεγάλο όμιλο κέντρων άσκησης και ευεξίας στην Αθήνα. Παράλληλα, έχει συμμετάσχει σε καμπάνιες προαγωγής υγείας και δράσεις ευαισθητοποίησης του κοινού στη σωστή διατροφή, έχει εμφανιστεί ως καλεσμένη ομιλήτρια για θέματα διατροφής σε εκπομπές υγείας, ενώ αρθρογραφεί σε στήλες διατροφής περιοδικών, εφημερίδων καθώς πλέον και στο διαδίκτυο.

natassa-food-bloggers

Διατροφικά της νέα μπορείτε επίσης να διαβάζετε στην ιστοσελίδα της www.natasageorgioudaki.gr καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram). Παρακολουθεί ανελλιπώς τη διεθνή βιβλιογραφία και τις εξελίξεις στον τομέα της επιστήμης από σχετικές ημερίδες, συνέδρια και σεμινάρια με θέμα τη διατροφή και την προαγωγή της υγείας και της ευεξίας. Σήμερα συνεχίζει να συνεργάζεται με χώρους ευεξίας και άσκησης ως Υπεύθυνη Διαιτολόγος, καθώς αναγνωρίζει τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν στην προαγωγή υγείας -σωματικής και ψυχονοητικής- τόσο η σωστή διατροφή όσο και η άσκηση, και φιλοδοξεί να εμπνεύσει και να μυήσει πολύ κόσμο ακόμα στην κατεύθυνση αυτή.

www.natasageorgioudaki.gr
Facebook/Instagram: Natasa Georgioudaki Dietitian-Nutritionist
https://www.facebook.com/natasageorgioudaki.gr/