Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σάμο. Σπούδασε στην Αθήνα μαγειρική και ζαχαροπλαστική στη σχολή «Le Monde». Στα 19 του κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Μεσογειακής Μαγειρικής στην Κρήτη. Η συνεργασία του με την ομάδα τού «Αριστερά-Δεξιά» καθόρισε την εξέλιξή του και του έδωσε την ευκαιρία να δουλέψει σε σημαντικά εστιατόρια, όπως η «Ντομάτα» στη Σαντορίνη και ο «Αστερίας» στο Sani Resort της Χαλκιδικής, όπου ήταν ο head chef. Μέσα από το «360 concept nomad chef», που έχει δημιουργήσει, συνεργάζεται σε συμβουλευτικό επίπεδο με εστιατόρια, ξενοδοχεία και delicatessen, προσφέρει υπηρεσίες private chef στην Ελλάδα και το εξωτερικό, δημιουργεί εμπειρίες γεύσεων μέσα από την δική του υπηρεσία Nomad Andreas Lagos. Στο πρώτο του βιβλίο “Οι γεύσεις που μεγαλώσαμε” μεταφέρει στους λάτρεις της δημιουργικής κουζίνας τις γνώσεις του και την αγάπη του για την μαγειρική.
Είναι μόνιμος συνεργάτης του olive από τον Ιανουάριο του 2014.