Στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι: Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media.

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.

Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Μόνο στο Gala που κυκλοφορεί με το ΘΕΜΑ αυτή την Κυριακή

STARS – ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Τζίνας Αλιμόνου για τον πρώην σύζυγό της Παύλο Βαρδινογιάννη, ο γάμος του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα και η λίστα των καλεσμένων, η εξομολόγηση της Ελλης Στάη και οι αποκλειστικές φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιού του Νίκου Αλιάγα στο Παρίσι. Ακόμα: Ποιος νοίκιασε το σκάφος της Γιάννας Αγγελοπούλου για 1 εκατομμύριο ευρώ, τα παρασκήνια των Mad awards και τα tips των 20.000 ευρώ στο Nammos!

Η Τζίνα Αλιμόνου μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιό της και τη διατροφή: “Ο Παύλος δεν μας δίνει ούτε ένα ευρώ”

ALIMONOY_mesa1

Γάμος Κούστα στο Σορέντο: Αποκλειστικές φωτογραφίες και όλη η guest list

GAMOS_mesa2

Η Ελλη Στάη έχει το ελιξήριο της νεότητας: “Τον χρόνο δεν τον παλεύω, τον χαϊδεύω”

STAH_mesa3

Νίκος Αλιάγας: Βάφτισε το γιο του Ανδρέα στο Παρίσι και δηλώνει περήφανος που πήρε το όνομα του πατέρα του

ALIAGAS_mesa4

Mad Awards: Οι σταρ στα backstage πριν βγουν on stage. Ο φακός του GALA ήταν εκεί

MAD_mesa5

Scoop: Η Φουρέιρα και ο Μποτία ζουν για λίγο ακόμα τον έρωτά τους στην Αθήνα πριν τους χωρίσουν οι διεθνείς καριέρες

FOYREIRA_mesa6

Καλή ζωή: 1.000.000 ευρώ έδωσε Αμερικανός κροίσος για δύο εβδομάδες διακοπές με το σκάφος της Γιάννας και του Θόδωρου Αγγελόπουλου

GIANNA_mesa7

Μύκονος Report: Τα Nammos Girls με τα tips των 20.000 ευρώ

MYKONOS_mesa8

Από αυτή την Κυριακή 1 Ιουλίου το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, έρχεται και στην Ελλάδα με το ΘΕΜΑ και θα κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€). Από το πρώτο του τεύχος αποτελεί ένα κορυφαίο μέσο ψυχαγωγίας και storytelling προσωπικοτήτων.

Από αυτή την Κυριακή 1 Ιουλίου και κάθε Κυριακή το Gala κυκλοφορεί με το ΘΕΜΑ και αποτελεί το κεντρικό ένθετό του, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

Μην το χάσετε!

Δείτε τις μεγάλες προσφορές που θα βρείτε μαζί με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ την Κυριακή 1η Ιουλίου ΕΔΩ