Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το “Θέμα” με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :
1. Την εφημερίδα
2. Το συναρπαστικό αστυνομικό-δικαστικό μυθιστόρημα του John Grisham «Το μεγάλο κόλπο»

Αυτή την Κυριακή «Το μεγάλο κόλπο» είναι στο ΘΕΜΑ

Ο γκραν μετρ της αστυνομικής λογοτεχνίας ξαναχτυπά με ακόμη ένα μπεστ-σέλερ: Ο κόσμος της παρανομίας παρασύρει τον κόσμο της νομιμότητας, σε μια ιστορία γεμάτη από ανατροπές. Κανείς δεν είναι αυτό που φαίνεται και η αλήθεια κρύβεται έως τις τελευταίες λέξεις.

«Λέγομαι Μάλκομ Μπάνιστερ. Είμαι μαύρος, σαραντατριών ετών, καταδικασμένος για ένα έγκλημα που διέπραξα εν αγνοία μου. Είμαι δικηγόρος και βρίσκομαι στη φυλακή. Είναι μεγάλη ιστορία. Έχω εκτίσει τα πέντε από τα δέκα χρόνια που μου έριξε ένας άτολμος και υποκριτής ομοσπονδιακός δικαστής στην Ουάσινγκτον. Έχω εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες έφεσης. Δεν έχω καμιά ελπίδα να βγω από τη φυλακή τα επόμενα πέντε χρόνια, με εξαίρεση μερικές ψωροβδομάδες που μπορεί να μου αφαιρέσουν στο τέλος λόγω καλής διαγωγής. Και η διαγωγή μου είναι υποδειγματική».

Έτσι αυτοπροσδιορίζεται ο κεντρικός ήρωας του μπεστ-σέλερ «Το μεγάλο κόλπο». Ο συγγραφέας John Grisham, κατά τους New York Times ο καλύτερος Αμερικανός μυθιστοριογράφος της γενιάς του, τοποθετεί τη δράση μέσα στη φυλακή. Ο Μάλκομ Μπάνιστερ θεωρεί ότι δεν έχει τίποτα στα χέρια του. Στην πραγματικότητα όμως ξέρει τον δολοφόνο ενός δικαστή και της νεαρής γραμματέως του. Ο Μπάνιστερ γνωρίζει επίσης τι περιείχε το μεγάλο, τελευταίας τεχνολογίας και ύψιστης ασφάλειας χρηματοκιβώτιο στο σπίτι του δικαστή. Αυτό που βρέθηκε ανοιχτό και άδειο μετά το διπλό έγκλημα. Τι ήταν κρυμμένο μέσα στο χρηματοκιβώτιο; Το FBI θέλει πολύ να μάθει. Ο Μάλκομ θέλει κι αυτός πολύ να τους το πει. Αλλά όχι χωρίς αντάλλαγμα. Το παιχνίδι που θα ακολουθήσει είναι μόνο για αναγνώστες με γερά νεύρα.

Ποιος είναι ο John Grisham
Γεννημένος το 1955 στο Άρκανσο των ΗΠΑ, ο John Grisham ονειρευόταν να γίνει επαγγελματίας παίκτης του μπάσκετ. Καταλαβαίνοντας όμως γρήγορα πως δεν είναι φτιαγμένος για τέτοιου είδους καριέρα, σπούδασε νομικά και ξεκίνησε την άσκησή του στο ποινικό δίκαιο. Παρότι γνώρισε πολλές φορές την απόρριψη μέχρι να καταφέρει να εκδώσει το πρώτο του μυθιστόρημα, A Time to Kill, το 1988, μόλις τρία χρόνια αργότερα μπήκε στη λίστα των πιο επιτυχημένων συγγραφέων θρίλερ στον κόσμο με το μυθιστόρημά του The Firm, το οποίο έγινε μια cult κινηματογραφική ταινία. Τα έργα του έχουν ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 300 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο και έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από σαράντα γλώσσες. Εννέα μυθιστορήματά του έχουν μεταφερθεί στη μικρή και στη μεγάλη οθόνη.

3. Το Olive Απριλίου, με τα πιο «Νόστιμα νηστίσιμα»
Ετοιμάσαμε για εσάς 80 συνταγές για την πιο νόστιμη νηστεία της χρονιάς, κάθε μέρα με διαφορετικά πιάτα!

Σας προτείνουμε έξι εβδομαδιαία μενού, με συνταγές λαχταριστές, για να γίνεται η κάθε μέρα στο τραπέζι μια μικρή γιορτή. Επιλέγουμε πρώτα και ορεκτικά, σαλάτες και κυρίως, ενώ για το κυριακάτικο τραπέζι προτείνουμε και γλυκά με αξεπέραστη γεύση.

Μπαίνουμε στην κουζίνα λοιπόν και μαγειρεύουμε: Κλασικά ελληνικά χωρίς κρέας, Ζεστές οσπριοσαλάτες, Θαλλασινά, Σαρακοστιανές μακαρονάδες, τα Αγαπημένα μας -όρυζα, Πίτες του λαδιού, Χαλβάδες χειροποίητους, Πατατοσαλάτες και πολλά άλλα εκλεκτά πιάτα!

Διαβάστε στο Olive Απριλίου που κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:

Τα κυριακάτικα χωρίς κρέας
Ο Φάνης Μαϊκαντής μαγειρεύει τo αγαπημένo μας φρικασέ, το γιουβέτσι, τα σουτζουκάκια, το ψητό της Κυριακής και τους λαχανοντολμάδες, με όσπρια, θαλασσινά, λαχανικά και μπόλικα μπαχαρικά. Και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα σε γεύση ή εμφάνιση από την αρχική τους εκδοχή!

Μαγειρεύουμε από Λαχανοντολμάδες με τραχανά μέχρι Σουπιές φρικασέ και Γιουβέτσι με πράσο & ψητό κουνουπίδι.

Βράσε -όρυζα
Ο Γκίκας Ξενάκης μας ετοιμάζει άκρως λαχταριστά πιάτα με πρωταγωνιστές το ρύζι και τα πράσινα της εποχής.
Από Πιλάφι μαγειρεμένο με παραπούλια και Σπαράγγια λεμονάτα με ρύζι μέχρι Αρακά και κουκιά με basmati & Λαχανόρυζο με χούμους γλυκοπατάτας.

Μύρισε θάλασσα στο τραπέζι μας
Ο Σωτήρης Ευαγγέλου σερβίρει Καλαμάρια, σουπιές, χταπόδια, μύδια και γαρίδες, που έχουν την τιμητική τους τώρα τη Σαρακοστή, αφού δεν λείπουν από σχεδόν κανένα μενού.
Γαρίδες με τζίντζερ & χούμους, Καλαμάρια στη σχάρα με ζεστή πατατοσαλάτα, Σουπιοπίλαφο, Χταποδομακαρονάδα και άλλες λιχουδιές…

Οι μακαρονάδες της Σαρακοστής
Η Μαρία Διακάτου μας ετοιμάζει comfort food πιάτα της νηστείας -ή και χορτοφαγίας- που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Τι κι αν τους λείπει βούτυρο, πλούσια τυριά ή αλλαντικά, η γεύση τους είναι ασυναγώνιστη!
Μπουκατίνι με ελιές κ& σκορδάτα μπουκούνια, Λινγκουίνι με σέλερι & ταχίνι, Σπαγγέτι με σάλτσα ψητής πιπεριάς, Ταλιατέλες με αγκινάρες & σελινόριζα, Κριθαρότο με σάλτσα ταραμά.

Κουαρτέτο θραψάλων
Ο Γρηγόρης Χέλμης μεταμορφώνει το θράψαλο σε κεμπάπ, το ψήνει με πρασοσέλινα, το μαρινάρει τέλεια σε μπαχαρικά, το παντρεύει με ζυμαρικά. Όπως και αν το απολαύσετε, θυμηθείτε το θράψαλο αγαπάει το καλό τσίπουρο και το παγωμένο ούζο.

Ζεστές σαλάτες με όσπρια
Ο Γιώργος Δημητρακόπουλος προτείνει ζεστές σαλάτες με κάθε είδους όσπρια. Τις συνδυάζει μοναδικά με ολόφρεσκα μυρωδικά και τραγανούς ξηρούς καρπούς σε πιάτα χορταστικά και θρεπτικά.

Με τα υλικά της εποχής
Σας έχουμε πιάτα με τα αγαπημένα υλικά της Άνοιξης, ιδιαίτερα και νόστιμα, όπως το τρυφερό σπανάκι, ο αρακάς, ο εκλεκτός αστακός και ο ζουμερός γαλέος.

Αστακός θερμιδόρ, Γαλέος με πορτοκάλι, πιπεριές & κολοκυθάκια κοκκινιστά, σπανακοκεφτέδες και άλλες εξαιρετικές νοστιμιές…

Οι πίτες της Άνοιξης
Η Εύα Μονοχάρη λύνει τον γευστικό γρίφο της νηστείας, με πίτες που κλείνουν μέσα τους τα ολόφρεσκα του Απριλίου, κάνοντας τις μέρες της Σαρακοστής πιο νόστιμες από ποτέ.

Πίτα με αγκινάρες & καρότα, Ανοιχτή κρεμμυδόπιτα, Γλυκιά στριφτή ταχινόπιτα, Λαδένια με πελτέ & ρίγανη, Χταποδόπιτα & Σεφουκλωτή.

Ορεκτικά της απλότητας
Ο Γιώργος Δημητρακόπουλος μας δείχνει πώς τα ταπεινά καρότα, το κουνουπίδι, το μπρόκολο, τα πράσα και οι αγκινάρες μεταμορφώνονται σε πρώτης τάξεως ζεστά ορεκτικά, με την προσθήκη μπαχαρικών και με σωστό μαγείρεμα.

Πατατί, πατατό!
Απολαμβάνουμε την πολυαγαπημένη και πληθωρική πατατοσαλάτα σε 4 απίθανες
εκδοχές. Ζεστή ή κρύα, είναι το ίδιο απολαυστική!

Η γλύκα του χαλβά
Ο Μάκης Γεωργιάδης μας ετοιμάζει πέντε διαφορετικά γλυκά, με χαλβά σιμιγδαλένιο ή του μπακάλη, όλα τους ξεχωριστά και ιδιαίτερα νόστιμα.

Μας ετοιμάζει: Σεμιφρέντο με χαλβά, Χαλβά με πορτοκάλι, Πολίτικο χαλβά, Κορμό σοκολάτας με χαλβά, Χαλβά σιμιγδαλένιο σοκολατένιο.

Γλυκές ιστορίες
Για όσους δεν νηστεύουν, έχουμε γλυκά που αγκαλιάζουν κυρίως τα φρούτα, αλλά και ένα πολύ ιδιαίτερο λαχανικό, το ραβέντι, σε συνταγές που μας γεμίζουν με τη φρεσκάδα της άνοιξης.

Ακόμα, μη χάσετε!

Χάρης Παπαλίτσας! Συνέντευξη με τον Bakery chef που μας μαθαίνει τα μυστικά της τέχνης της αρτοποιίας. Μαζί, 3 εκπληκτικές συνταγές από το νέο του πεντανόστιμο βιβλίο με τίτλο ARTΟΣ, η Τέχνη της Αρτοποιίας.

Olive! Μοιραζόμαστε όλοι μαζί το πάθος μας για μια νόστιμη ζωή!

Αυτή την Κυριακή μόνο με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ!
Μην το χάσετε!

4. Δέκα (10) χειρουργικές μάσκες εξαιρετικά υψηλής προστασίας της εταιρείας ABS

 

Τώρα που η χρήση της μάσκας είναι πιο απαραίτητη από ποτέ, αυτή την Κυριακή το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ σας κάνει δώρο, στην έκδοση με τις προσφορές (4,25€), μία συσκευασία με δέκα (10) χειρουργικές μάσκες της εταιρείας ABS, που παράγονται στην Ελλάδα, εξαιρετικά υψηλής προστασίας, σχεδιασμένες, για να προστατεύουν εσάς αλλά και εκείνους για τους οποίους νοιάζεστε.

Συγκεκριμένα, στο Πρώτο Θέμα που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 28 Μαρτίου, στην έκδοση με τις προσφορές (4,25€) θα υπάρχει μία ασφαλής συσκευασία με δέκα (10) χειρουργικές μάσκες, μιας χρήσης, τύπου IIR, τριών (3) στρώσεων με ικανότητα φιλτραρίσματος βακτηρίων άνω του 99%, εγκεκριμένων από το ΕΟΦ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αναλυτικά:

Διαθέτουν 3 προστατευτικά στρώματα από μη υφαντό ύφασμα πολυπροπυλενίου (3-layered surgical masks):
Το μπλε, εξωτερικό στρώμα (outer layer), που προσφέρει αντιβακτηριδιακή δράση.
Το ενδιάμεσο φίλτρο (bacterial filtering efficiency >99%), που παρέχει φιλτράρισμα ακόμα και πολύ μικρών σωματιδίων και σταγονιδίων, που δεν είναι ορατά με το μάτι.
Το άσπρο, εσωτερικό στρώμα (inner layer), που απορροφά τους υδρατμούς, που προέρχονται από την αναπνοή.

Διαθέτουν επιρρίνιο έλασμα για τέλεια εφαρμογή, ειδικά μαλακά λάστιχα, που εφαρμόζουν πίσω σπό τα αυτιά και απαλή εσωτερική επένδυση.

Είναι άοσμες και υποαλλεργικές.

Είναι πιστοποιημένες από τον ΕΟΦ και διαθέτουν σήμασνση CE.

Διατίθενται σε ασφαλείς συσκευασίες.

Παράγονται στην Ελλάδα

5. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων.

και με την έκδοση των 2,00€

Διαβάστε στο Gala που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ :

Αποκλειστικό
Φαίδων Παπαμιχαήλ
Υποψήφιος στα Οσκαρ δεύτερη φορά.
Ο διευθυντής φωτογραφίας της «Δίκης των 7 του Σικάγου» μιλά για τους φίλους του στο Χόλιγουντ, τις παιδικές του μνήμες από την Ελλάδα και τον νονό του, Σπύρο Μερκούρη.

Ψηφιακή μόδα
Τα fashion shows μέσω live streaming ήρθαν για να μείνουν.
Παρά την απουσία του κοινού στις επιδείξεις, η μόδα κάθε άλλο παρά έχασε την έμπνευσή της. Oι μεγάλοι σχεδιαστές μιλούν για τις ψηφιακές πασαρέλες στο «Gala».

Κάρα Ντίο Γκουάρντι
Στην έπαυλη της μουσικής παραγωγού των σταρ.
Η στενή συνεργάτιδα των Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Κάιλι Μινόγκ, Κριστίνα Αγκιλέρα κ.ά. ξεναγεί το «Gala» στον μυθικό της πύργο στο Λος Αντζελες και αναζητά αγοραστή έναντι 13.000.000 δολαρίων.

Γιώργος Παπαγεωργίου
«Μόνο αυτό μας έχει μείνει: Το όνειρο».
Ο «Σχεδόν Ενήλικας» ηθοποιός, σκηνοθέτης και μουσικός, αρνείται να διαλέξει ανάμεσα στις τρεις ιδιότητές του και τα κάνει όλα ταυτόχρονα. Και σχεδιάζει τον γάμο του με τη Δανάη Μιχαλάκη.

Ακόμα:
Δάφνη Βαλέντε
Η γλύπτρια της μόδας.

Η τέλεια ληστεία
Έγινε τo 1990, θα τη δούμε τώρα.

Μόδα & Ομορφιά
Το μακιγιάζ, τα αξεσουάρ και τα looks της σεζόν.

Αυτή την Κυριακή μόνο στο Gala με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ!

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

Μην το χάσετε!

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα.

2. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων και με την έκδοση των 2,00€

Διαβάστε στο Gala που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ :

Αποκλειστικό
Φαίδων Παπαμιχαήλ
Υποψήφιος στα Οσκαρ δεύτερη φορά.
Ο διευθυντής φωτογραφίας της «Δίκης των 7 του Σικάγου» μιλά για τους φίλους του στο Χόλιγουντ, τις παιδικές του μνήμες από την Ελλάδα και τον νονό του, Σπύρο Μερκούρη.

Ψηφιακή μόδα
Τα fashion shows μέσω live streaming ήρθαν για να μείνουν.
Παρά την απουσία του κοινού στις επιδείξεις, η μόδα κάθε άλλο παρά έχασε την έμπνευσή της. Oι μεγάλοι σχεδιαστές μιλούν για τις ψηφιακές πασαρέλες στο «Gala».

Κάρα Ντίο Γκουάρντι
Στην έπαυλη της μουσικής παραγωγού των σταρ.
Η στενή συνεργάτιδα των Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Κάιλι Μινόγκ, Κριστίνα Αγκιλέρα κ.ά. ξεναγεί το «Gala» στον μυθικό της πύργο στο Λος Αντζελες και αναζητά αγοραστή έναντι 13.000.000 δολαρίων.

Γιώργος Παπαγεωργίου
«Μόνο αυτό μας έχει μείνει: Το όνειρο».
Ο «Σχεδόν Ενήλικας» ηθοποιός, σκηνοθέτης και μουσικός, αρνείται να διαλέξει ανάμεσα στις τρεις ιδιότητές του και τα κάνει όλα ταυτόχρονα. Και σχεδιάζει τον γάμο του με τη Δανάη Μιχαλάκη.

Ακόμα:
Δάφνη Βαλέντε
Η γλύπτρια της μόδας.

Η τέλεια ληστεία
Έγινε τo 1990, θα τη δούμε τώρα.

Μόδα & Ομορφιά
Το μακιγιάζ, τα αξεσουάρ και τα looks της σεζόν.

Αυτή την Κυριακή μόνο στο Gala με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ!

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

3. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 32 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και sudoku.
Και αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα περιοδικό 32 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.