Αυτό το Πάσχα φτιάχνουμε αφράτα και βουτυράτα, αλμυρά τσουρεκάκια, γεμιστά. Τα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ απογειώνουν τη συνταγή, η οποία θα γίνει αγαπημένη μικρών και μεγάλων.

Υλικά
- 500 γρ. (4 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
- 16 γρ. (2 φακελάκια) Μαγιά Στιγµής ΓΙΩΤΗΣ
- 30 γρ. (2 κουτ. σούπας) ζάχαρη
- 75 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή µαργαρίνη
- 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 4 αυγά
- 300 γρ. παρµεζάνα τριµµένη
- 5 γρ. (1/2 κουτ. σούπας) αλάτι
- 200 γρ. φέτες γαλοπούλας σε κοµµατάκια
Για τη ζύµη]  
Για τη γέµιση
Διαδικασία
Βήμα 1
Βάζετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, τη Μαγιά Στιγµής ΓΙΩΤΗΣ, και όλα τα υπόλοιπα υλικά για τη ζύμη στο µίξερ και ζυµώνετε µέχρι να γίνει µία οµοιογενής ζύµη. Αφήνετε τη ζύµη σε ζεστό µέρος µέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο για περίπου 1 ώρα.
Βήμα 2
Τη χωρίζετε σε 14 µέρη. Τα πατάτε να γίνουν επίπεδα, µοιράζετε σε αυτά τη γαλοπούλα και µετά τα κλείνετε σαν µπαλάκια.
Βήμα 3
Τα βάζετε σε βουτυρωµένο και αλευρωµένο ταψί, τα αφήνετε σε ζεστό µέρος να φουσκώσουν λίγο, τα αλείφετε µε αυγό και τα ψήνετε στους 150°C με αέρα για περίπου 20 λεπτά.