Ο Λάμπρος Βακιάρος ψήνει θρεπτικές ψαροκροκέτες στο φούρνο και τις συνοδεύει με σάλτσα ταρτάρ. Δεν θα μείνει ούτε μπουκιά!
Υλικά
- 130γρ. γιαούρτι
- 120γρ. μαγιονέζα light
- 8 μικρά αγγουράκια τουρσί
- 2 κουτ. γλυκού κάππαρη
- 1/2 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 κουτ. σούπας φύλλα μαϊντανού
- 1 κουτ. σούπας χυμό λεμόνι
- 1 κουτ. γλυκού ξύσμα λεμόνι
- 1/2 κουτ. γλυκού. ζάχαρη
- αλάτι, 1/2 κουτ. γλυκού πιπέρι
- 1/2 κιλό μπακαλιάρο
- 1/2 φλιτζάνι αλεύρι
- 1 κουτ. σούπας πάπρικα γλυκιά
- 2 αβγά
- 100γρ. φρυγανιά ή panko
- 1/4 ματσάκι μαϊντανό
- ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
- αλάτι, πιπέρι
Για τη σάλτσα ταρτάρ
Για τις ψαροκροκέτες
Tips
- Αν θέλετε να τηγανίσετε τις κροκέτες, ζεσταίνετε ηλιέλαιο ή ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και τηγανίζετε το ψάρι σας για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά.