Τα λαχανικά πολλά παιδιά περιφρόνησαν, τα σουβλάκια, κανένα. Τα περνάμε στο καλαμάκι μαζί με φιλέτο γαλοπούλας Νιτσιάκος κι όλα αλλάζουν…
						Υλικά
- 500γρ. φιλέτο γαλοπούλας Νιτσιάκος, σε κυβάκια
 - 1 πιπεριά κόκκινη
 - 1 πιπεριά κίτρινη
 - 1 κολοκύθι
 - 8 ντοματίνια
 - 6 μανιτάρια
 - 2 κουτ. σούπας μουστάρδα
 - 1 κουτ. γλυκού δεντρολίβανο
 - 1 κουτ. γλυκού ρίγανη
 - 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
 - 1 κουτ. γλυκού γλυκιά πάπρικα
 - 1 κουτ. σούπας λεμόνι
 - αλάτι, πιπέρι
 
Για τη μαρινάδα
Διαδικασία
Βήμα 1
Χτυπάτε σε ένα μπολ το ελαιόλαδο με το λεμόνι, τη μουστάρδα, τα μυρωδικά, την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι.Βήμα 2
Κόβετε το κρέας σε κύβους και το βάζετε στη μαρινάδα από το βράδυ. Κόβετε και τα λαχανικά σε τετράγωνα κομμάτια.Βήμα 3
Περνάτε το κρέας σε ξύλινα σουβλάκια εναλλάξ με τα λαχανικά. Ψήνετε στο γκριλ του φούρνου στους 180˚C για 20 λεπτά περίπου. Συνοδεύετε με ρυζάκι, ψημένες πιτούλες ή άλλη γαρνιτούρα της αρεσκείας σας.Φωτογραφία-Food Styling: Αντωνία Κατή