Το πιο κλασικό όλων των σουφλέ φτιάχνεται με κίτρινα τυριά και Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ. Αν το φτιάξετε και σε ατομικά φορμάκια, οι καλεσμένοι σας θα το ευχαριστηθούν περισσότερο!
Φτιάχνετε την Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Ρίχνετε το τυρί και τη μουστάρδα στην Μπεσαμέλ και ανακατεύετε.
Βουτυρώνετε το σκεύος και το πασπαλίζετε με τη φρυγανιά ή την παρμεζάνα και ρίχνετε το μίγμα.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-200 βαθμούς για 20-25 λεπτά, μέχρι να φουσκώσει το σουφλέ.
Διαδικασία
Βήμα 1
Φτιάχνετε την Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Βήμα 2
Ρίχνετε το τυρί και τη μουστάρδα στην Μπεσαμέλ και ανακατεύετε.
Βήμα 3
Βουτυρώνετε το σκεύος και το πασπαλίζετε με τη φρυγανιά ή την παρμεζάνα και ρίχνετε το μίγμα.
Βήμα 4
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-200 βαθμούς για 20-25 λεπτά, μέχρι να φουσκώσει το σουφλέ.