Παγωτό ή δροσερό αναψυκτικό; Στην Αμερική είναι μάλλον αναποφάσιστοι οπότε δημιούργησαν το ice cream soda. Εδώ το φτιάχνουμε με παγωτό βανίλια και σιρόπι φράουλας. Δοκιμάστε το.

Υλικά
- 4 μπάλες παγωτού
- σιρόπι φράουλα
- 600ml σόδα
Διαδικασία
Βήμα 1
Σερβίρετε από μία μπάλα παγωτού σε τέσσερα ποτήρια - σωλήνες. Προσθέτετε στο καθένα από λίγο σιρόπι φράουλα (1 κουτ. σούπας) και σιγά-σιγά προσθέτετε τη σόδα.Βήμα 2
Ανακατεύετε με μια γρήγορη κίνηση για να «κάνει φλέβα» το σιρόπι μέσα στη σόδα και σερβίρετε αμέσως.Φωτογραφία: Βαγγέλης Πατεράκης - Food Styling: Elena Jeffrey