Λίγα ροδάκινα ή νεκταρίνια, βερίκοκα και γιαούρτι στο μπλέντερ, ένα χτύπημα και έτοιμο το καλοκαιρινό φρουτοποτό σας!
Υλικά
- 2 ροδάκινα ή 2 νεκταρίνια
- 4 βερίκοκα
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι αγελάδος γάλπο 2%
- παγωμένο νερό
- 1 -2 κουτ. σούπας μέλι ανθέων γλυκάνθη
- 3-4 φυλλαράκια δυόσμο
Tips
- Μπορείτε να αντικαταστήσετε το 1 από τα 2 γιαούρτια με φρέσκο γάλα και να προσθέσετε στο μίγμα μερικές σταγόνες εσάνς πικραμυγδάλου.
Διαδικασία
Βήμα 1
Πλένετε τα φρούτα και ξεφλουδίζετε τα ροδάκινα (αν θέλετε βέβαια μπορείτε να αφήσετε τη φλούδα). Κόβετε τα φρούτα σε κομμάτια και τα ρίχνετε στο μπλέντερ.
Βήμα 2
Προσθέτετε το γιαούρτι, το μέλι και μισό ποτήρι παγωμένο νερό. Χτυπάτε να πολτοποιηθούν εντελώς τα υλικά και ελέγχετε την πυκνότητα του μίγματος. Αν είναι απαραίτητο, προσθέτετε επιπλέον παγωμένο νερό και συνεχίζετε το χτύπημα.
Βήμα 3
Τοποθετείτε από 2 παγάκια σε κάθε ποτήρι και μοιράζετε το smoothie μέσα. Διακοσμείτε με φυλλαράκια δυόσμου, βάζετε από ένα καλαμάκι και σερβίρετε αμέσως.