Ετοιμάζουμε scrambled eggs για το ταπεράκι στο σχολείο με προϊόντα Arla για σίγουρη επιτυχία. Συνοδεύουμε με καροτάκια και ντοματίνια και για επιδόρπιο βάζουμε σπόρους ροδιού.
Υλικά
- Μερίδες: 4
- 3 αυγά
- 2 κουτ. σούπας Arla Φρέσκο Τυρί Κρέμα
- 2 κουτ. σούπας Arla Mozzarella τριμμένη
- 50 ml Arla Κρέμα Γάλακτος πλήρης
- 2 φέτες γαλοπούλα καπνιστή, ψιλοκομμένη
- 2 φέτες χοιρινό ζαμπόν, ψιλοκομμένο
- 1 γεμάτη κουτ. σούπας Lurpak Soft ανάλατο
- αλάτι, πιπέρι
Διαδικασία
Βήμα 1
Σπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το Arla Φρέσκο Τυρί Κρέμα, την Arla Mozzarella, την Arla Κρέμα Γάλακτος και όλα τα υλικά εκτός από το Lurpak Soft και ανακατεύουμε καλά με ένα πιρούνι.
Βήμα 2
Λιώνουμε το Lurpak Soft σε ένα μέτριο αντικολλητικό τηγάνι και στη συνέχεια ρίχνουμε το μείγμα με τα αυγά.
Βήμα 3
Με μια ξύλινη κουτάλα ανακατεύουμε διαρκώς τα αυγά για 1΄ σε μέτρια φωτιά.
Βήμα 4
Όταν τα αυγά είναι ελαφρώς μαλακά και κρεμώδη στην υφή αλλά έχουν ψηθεί, αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά.
Βήμα 5
Baby καρότα και ντοματίνια: Ανακατεύουμε 6-8 baby καρότα βρασμένα με 6-8 ντοματίνια κομμένα στη μέση.
Φρούτο: Σπόρους ροδιού