Η γραβιέρα συναντά το παστράμι και την κρέμα λιαστής ντομάτας και μας δίνει ένα λαχταριστό σάντουιτς για όλες τις ώρες.
Υλικά
- 1 ψωμάκι μπριός
- 50 γρ. παστράμι μοσχάρι
- 40 γρ. γραβιέρα Νάξου τριμμένη
- 25 γρ. φύλλα σπανάκι
- ε.π. ελαιόλαδο
- 2 λιαστές ντομάτες
- 5 γρ. κουκουνάρι
- 25 ml ε.π. ελαιόλαδο
- 2-3 ml νερό
- μαύρο πιπέρι
Για 1 σάντουιτς
Για την κρέμα λιαστής ντομάτας
Διαδικασία
Βήμα 1
Στο μπλέντερ χτυπάμε τις λιαστές ντομάτες, το ελαιόλαδο, το κουκουνάρι, το νερό και το πιπέρι για 1'.
Βήμα 2
Αλείφουμε τη μία φέτα από το μπριός με την κρέμα και στη συνέχεια προσθέτουμε γραβιέρα, μετά το παστράμι, και τα φύλλα σπανάκι.
Βήμα 3
Ραντίζουμε με ελαιόλαδο και σερβίρουμε.
Styling: Κατερίνα Λυκουρέση
Food styling: Μάκης Γεωργιάδης
Φωτογραφίες: LAMBROS MENTZOS PHOTOGRAPHY