santouits_pastrami_anoigma
clock icon
10'

Σάντουιτς με ψωμάκι μπριός, παστράμι και κρέμα λιαστής ντομάτας

Υλικά

    Για 1 σάντουιτς

  • 1 ψωμάκι μπριός
  • 50 γρ. παστράμι μοσχάρι
  • 40 γρ. γραβιέρα Νάξου τριμμένη
  • 25 γρ. φύλλα σπανάκι
  • ε.π. ελαιόλαδο
  • Για την κρέμα λιαστής ντομάτας

  • 2 λιαστές ντομάτες
  • 5 γρ. κουκουνάρι
  • 25 ml ε.π. ελαιόλαδο
  • 2-3 ml νερό
  • μαύρο πιπέρι

Η γραβιέρα συναντά το παστράμι και την κρέμα λιαστής ντομάτας και μας δίνει ένα λαχταριστό σάντουιτς για όλες τις ώρες.

Στο μπλέντερ χτυπάμε τις λιαστές ντομάτες, το ελαιόλαδο, το κουκουνάρι, το νερό και το πιπέρι για 1'.

Αλείφουμε τη μία φέτα από το μπριός με την κρέμα και στη συνέχεια προσθέτουμε γραβιέρα, μετά το παστράμι, και τα φύλλα σπανάκι.

Ραντίζουμε με ελαιόλαδο και σερβίρουμε.

Styling: Κατερίνα Λυκουρέση
Food styling: Μάκης Γεωργιάδης
Φωτογραφίες: LAMBROS MENTZOS PHOTOGRAPHY

Διαδικασία

Βήμα 1

Στο μπλέντερ χτυπάμε τις λιαστές ντομάτες, το ελαιόλαδο, το κουκουνάρι, το νερό και το πιπέρι για 1'.

Βήμα 2

Αλείφουμε τη μία φέτα από το μπριός με την κρέμα και στη συνέχεια προσθέτουμε γραβιέρα, μετά το παστράμι, και τα φύλλα σπανάκι.

Βήμα 3

Ραντίζουμε με ελαιόλαδο και σερβίρουμε.

Styling: Κατερίνα Λυκουρέση
Food styling: Μάκης Γεωργιάδης
Φωτογραφίες: LAMBROS MENTZOS PHOTOGRAPHY