Ένα ελαφρύ και εύκολο φαγητό που μπορείς να το φτιάξεις με οποιοδήποτε φρέσκο ή κατεψυγμένο ψάρι σε φιλέτο. Τρώγεται και στο καθημερινό τραπέζι αλλά και σε όλα τα καλέσματα.
Υλικά
- 1 κιλό ψάρι σε φιλέτο (γαλέος, μπακαλιάρος, συναγρίδα αλλά και σολομός)
- 6 σκελίδες σκόρδο με τη φλούδα
- 200γρ. κρεμμυδάκια για στιφάδο
- 1 φλιτζάνι ελιές Καλαμών χωρίς το κουκούτσι
- 200γρ. ντοματίνια ολόκληρα
- 500γρ. πατατούλες baby ολόκληρες ή κομμένες στη μέση
- χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- ½ κλωνάρι φρέσκο δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο με ψαλιδάκι
- μαϊντανό ψιλοκομμένο και δεντρολίβανο για το σερβίρισμα
- αλάτι, πιπέρι