Φτιάχνουμε πόριτζ με φράουλες, προσθέτοντας στο μείγμα μας έξτρα γεύση αλλά και θρεπτικά συστατικά.

Υλικά
- 150 γρ λιωμένες φράουλες (8 φράουλες μεσαίου μεγέθους)
- 1 κουτ. γλυκού μέλι
- 1 κουτ. γλυκού βανίλια
- 1 κουτ. σούπας βρώμη (περασμένη στον multi)
- 3 κουτ. σούπας σπόρους chia
- 1⁄2 φλιτζάνι φυτικό γάλα ή οποιοδήποτε γάλα χαμηλών λιπαρών
- 2 κουτ. σούπας γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
Μερίδες: 1
Διαδικασία
Βήμα 1
Προσθέουμε τις λιωμένες φράουλες, το μέλι, τη βανίλια, τη βρώμη, τους σπόρους chia και το φυτικό γάλα σε ένα φλιτζάνι.
Στη συνέχεια τα ανακατεουμε και τα αφήνουμε τουλάχιστον 2 ώρες στο ψυγείο.
Βήμα 2
Τέλος, πριν την κατανάλωση τους, προσθέουμε το γιαούρτι και τις υπόλοιπες φράουλες.
Διατροφική Ανάλυση:
Θερμίδες: 351 kcal
Υδατάνθρακες: 41,3 γρ.
Πρωτεΐνες: 14,6 γρ.
Λιπαρά : 14,8 γρ.