Οικονομικό και μυρωδάτο, αυτό το πιάτο που θα φτιάξουμε με ρύζι BONNET ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, θα μας ταξιδέψει από την Πόλη ως το Μαρόκο…
Υλικά
- 300- 350γρ. συκωτάκια πουλιών
- 200γρ. ρύζι "BONNET ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ"
- 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
- 1 ντομάτα μεγάλη, σε κύβους
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 σφηνάκι κονιάκ
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο ή ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο και 1 κουτ. σούπας βούτυρο αγελαδινό
- μερικά κλωναράκια ρίγανη φρέσκια ή θυμάρι
- 1 κουτ. γλυκού μπαχάρι τριμμένο
- 1 κουτ. γλυκού μοσχοκάρυδο τριμμένο
- 1 ξυλαράκι κανέλας
- γαρύφαλο τριμμένο, τη μύτη ενός κουτ. γλυκού
- 1 κουτ. γλυκού μίγμα μπαχαρικών
- 1 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά
- αλάτι, πιπέρι
Tips
- Ιδανικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μαροκινό μίγμα μπαχαρικών ρας-ελ-χανούντ.