Η ζέστη του καλοκαιριού αποζητά ένα δροσιστικό γλυκό ψυγείου. Το παστάκι με κρέμα και ζελέ κεράσι είναι ιδανικό για μικρούς και μεγάλους. Γίνεται εύκολα και γρήγορα χάρη στα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ.

Υλικά
- 1 κουτί Φρουί Ζελέ με γεύση Κεράσι ΓΙΩΤΗΣ
- 2 φάκελοι Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
- 1 κουτί 1·2·Bake! Μίγμα για Brownies & Σοκολατόπιτα
- 3 αυγά
- 150 ml (3/4 φλιτζ. τσαγιού) ηλιέλαιο
- 800 ml (4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
Tips
- *Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.
Διαδικασία
Βήμα 1
Ετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Brownies & Σοκολατόπιτα, σύμφωνα με τις οδηγίες για τα brownies, που αναγράφονται στο κουτί. Κόβετε 32 κομμάτια αλουμινόχαρτου, διαστάσεων 12 x 6 εκατοστών και τα τυλίγετε ανά 2 γύρω από ένα ποτήρι, συμπιέζοντάς τα, ώστε να δημιουργηθεί μία φωλιά. Τα τοποθετείτε σε ένα μεγάλο ταψί.
Βήμα 2
Μοιράζετε το μίγμα των brownies και ψήνετε για 25 λεπτά περίπου. Τα βάζετε στο ψυγείο να κρυώσουν.
Βήμα 3
Ετοιμάζετε την Kρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, χρησιμοποιώντας 800 ml γάλα συνολικά και για τους 2 φακέλους, τη μοιράζετε στα φορμάκια και τα βάζετε πάλι στο ψυγείο, για μισή ώρα περίπου.
Βήμα 4
Φτιάχνετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Κεράσι ΓΙΩΤΗΣ, το αφήνετε να κρυώσει καλά, αλλά όχι να πήξει και το μοιράζετε πάνω από την κρέμα. Τα βάζετε στο ψυγείο, για 2 ώρες περίπου.
Βήμα 5
Πριν σερβίρετε, ξεκολλάτε γύρω-γύρω το γλυκό, αφαιρείτε το αλουμινόχαρτο και γαρνίρετε με ψιλοκομμένες φράουλες ή με ολόκληρα φρούτα του δάσους.