pastaki brownies anoigma
clock icon
1:10'

Παστάκι με βάση brownies, κρέμα και ζελέ κεράσι

Υλικά

Tips

  • *Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

Η ζέστη του καλοκαιριού αποζητά ένα δροσιστικό γλυκό ψυγείου. Το παστάκι με κρέμα και ζελέ κεράσι είναι ιδανικό για μικρούς και μεγάλους. Γίνεται εύκολα και γρήγορα χάρη στα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ.

Ετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Brownies & Σοκολατόπιτα, σύμφωνα με τις οδηγίες για τα brownies, που αναγράφονται στο κουτί. Κόβετε 32 κομμάτια αλουμινόχαρτου, διαστάσεων 12 x 6 εκατοστών και τα τυλίγετε ανά 2 γύρω από ένα ποτήρι, συμπιέζοντάς τα, ώστε να δημιουργηθεί μία φωλιά. Τα τοποθετείτε σε ένα μεγάλο ταψί.

Μοιράζετε το μίγμα των brownies και ψήνετε για 25 λεπτά περίπου. Τα βάζετε στο ψυγείο να κρυώσουν.

Ετοιμάζετε την Kρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, χρησιμοποιώντας 800 ml γάλα συνολικά και για τους 2 φακέλους, τη μοιράζετε στα φορμάκια και τα βάζετε πάλι στο ψυγείο, για μισή ώρα περίπου.

Φτιάχνετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Κεράσι ΓΙΩΤΗΣ, το αφήνετε να κρυώσει καλά, αλλά όχι να πήξει και το μοιράζετε πάνω από την κρέμα. Τα βάζετε στο ψυγείο, για 2 ώρες περίπου.

Πριν σερβίρετε, ξεκολλάτε γύρω-γύρω το γλυκό, αφαιρείτε το αλουμινόχαρτο και γαρνίρετε με ψιλοκομμένες φράουλες ή με ολόκληρα φρούτα του δάσους.

Διαδικασία

Βήμα 1

Ετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Brownies & Σοκολατόπιτα, σύμφωνα με τις οδηγίες για τα brownies, που αναγράφονται στο κουτί. Κόβετε 32 κομμάτια αλουμινόχαρτου, διαστάσεων 12 x 6 εκατοστών και τα τυλίγετε ανά 2 γύρω από ένα ποτήρι, συμπιέζοντάς τα, ώστε να δημιουργηθεί μία φωλιά. Τα τοποθετείτε σε ένα μεγάλο ταψί.

Βήμα 2

Μοιράζετε το μίγμα των brownies και ψήνετε για 25 λεπτά περίπου. Τα βάζετε στο ψυγείο να κρυώσουν.

Βήμα 3

Ετοιμάζετε την Kρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, χρησιμοποιώντας 800 ml γάλα συνολικά και για τους 2 φακέλους, τη μοιράζετε στα φορμάκια και τα βάζετε πάλι στο ψυγείο, για μισή ώρα περίπου.

Βήμα 4

Φτιάχνετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Κεράσι ΓΙΩΤΗΣ, το αφήνετε να κρυώσει καλά, αλλά όχι να πήξει και το μοιράζετε πάνω από την κρέμα. Τα βάζετε στο ψυγείο, για 2 ώρες περίπου.

Βήμα 5

Πριν σερβίρετε, ξεκολλάτε γύρω-γύρω το γλυκό, αφαιρείτε το αλουμινόχαρτο και γαρνίρετε με ψιλοκομμένες φράουλες ή με ολόκληρα φρούτα του δάσους.