pastaki brownies anoigma
clock icon
1:10'

Παστάκι με βάση brownies, κρέμα και ζελέ κεράσι

Υλικά

Η ζέστη του καλοκαιριού αποζητά ένα δροσιστικό γλυκό ψυγείου. Το παστάκι με κρέμα και ζελέ κεράσι είναι ιδανικό για μικρούς και μεγάλους. Γίνεται εύκολα και γρήγορα χάρη στα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ.

Ετοιμάζουμε το 1·2·Bake! Μίγμα για Brownies & Σοκολατόπιτα, σύμφωνα με τις οδηγίες για τα brownies, που αναγράφονται στο κουτί. Κόβουμε 32 κομμάτια αλουμινόχαρτου, διαστάσεων 12 x 6 εκατοστών και τα τυλίγουμε ανά 2 γύρω από ένα ποτήρι, συμπιέζοντάς τα, ώστε να δημιουργηθεί μία φωλιά. Τα τοποθετούμε σε ένα μεγάλο ταψί.

Μοιράζουμε το μίγμα των brownies και ψήνετε για 25 λεπτά περίπου. Τα βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσουν. Ετοιμάζουμε την Kρέμα Ζαχαροπλαστικής Μπαβαρουάζ  ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, χρησιμοποιώντας 800 ml γάλα συνολικά και για τους 2 φακέλους, τη μοιράζουμε στα φορμάκια και τα βάζουμε πάλι στο ψυγείο, για μισή ώρα περίπου.

Φτιάχνουμε το Φρουί Ζελέ με γεύση Κεράσι ΓΙΩΤΗΣ, το αφήνουμε να κρυώσει καλά, αλλά όχι να πήξει και το μοιράζουμε πάνω από την κρέμα. Τα βάζουμε στο ψυγείο, για 2 ώρες περίπου.

Πριν σερβίρουμε, ξεκολλάμε γύρω-γύρω το γλυκό, αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και γαρνίρουμε με ψιλοκομμένες φράουλες ή με ολόκληρα φρούτα του δάσους.

​Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μπαβαρουάζ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

Διαδικασία

Βήμα 1

Ετοιμάζουμε το 1·2·Bake! Μίγμα για Brownies & Σοκολατόπιτα, σύμφωνα με τις οδηγίες για τα brownies, που αναγράφονται στο κουτί. Κόβουμε 32 κομμάτια αλουμινόχαρτου, διαστάσεων 12 x 6 εκατοστών και τα τυλίγουμε ανά 2 γύρω από ένα ποτήρι, συμπιέζοντάς τα, ώστε να δημιουργηθεί μία φωλιά. Τα τοποθετούμε σε ένα μεγάλο ταψί.

Βήμα 2

Μοιράζουμε το μίγμα των brownies και ψήνετε για 25 λεπτά περίπου. Τα βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσουν. Ετοιμάζουμε την Kρέμα Ζαχαροπλαστικής Μπαβαρουάζ  ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, χρησιμοποιώντας 800 ml γάλα συνολικά και για τους 2 φακέλους, τη μοιράζουμε στα φορμάκια και τα βάζουμε πάλι στο ψυγείο, για μισή ώρα περίπου.

Βήμα 3

Φτιάχνουμε το Φρουί Ζελέ με γεύση Κεράσι ΓΙΩΤΗΣ, το αφήνουμε να κρυώσει καλά, αλλά όχι να πήξει και το μοιράζουμε πάνω από την κρέμα. Τα βάζουμε στο ψυγείο, για 2 ώρες περίπου.

Βήμα 4

Πριν σερβίρουμε, ξεκολλάμε γύρω-γύρω το γλυκό, αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και γαρνίρουμε με ψιλοκομμένες φράουλες ή με ολόκληρα φρούτα του δάσους.

Βήμα 5

​Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μπαβαρουάζ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.