Φτιάχνουμε αφράτα pancakes πασπαλισμένα με μέλι και καρύδια για ένα λαχταριστό πρωινό, εύκολα και γρήγορα χάρη στα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ.

Υλικά
- 1 κουτί 1·2·Bake! Μίγμα για Pancakes & Βάφλες
- 2 αυγά
- 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 75 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) μαργαρίνη, λιωμένη
- 200 γρ. καρύδια
- 150 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) μέλι
- 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) άχνη ζάχαρη
- 50 γρ. κανέλα, τριμμένη
Μερίδες: 9
Διαδικασία
Βήμα 1
Προετοιμάζουμε το 1·2·Bake! Μίγμα για Pancakes & Βάφλες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Βήμα 2
Όπως είναι ζεστά τα pancakes, τα χωρίζουμε σε τριάδες βάζοντας το ένα επάνω στο άλλο.
Βήμα 3
Σπάμε με τα χέρια μας τα καρύδια και τα ρίχνουμε επάνω στα pancakes προσθέτοντας και αρκετό μέλι, κανέλα και άχνη ζάχαρη για περισσότερο γεύση.