Ο Λάμπρος Βακιάρος φτιάχνει ένα γρήγορο και χορταστικό πρωινό με βρώμη που μουλιάζει αποβραδίς. Τόσο νόστιμο που θα το φτιάχνετε συνέχεια!
Σε ένα βαζάκι χωρητικότητας 350 γρ. βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι μέχρι να μουσκέψει καλά η βρώμη.
Κλείνουμε με το καπάκι ή με μία μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο αποβραδίς ή για τουλάχιστον 6 ώρες. Το πρωί, αν δεν το θέλουμε πολύ πηχτό, προσθέτουμε λίγο ακόμα γάλα και γαρνίρουμε προαιρετικά με
μπανάνα και καρύδια.
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε ένα βαζάκι χωρητικότητας 350 γρ. βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι μέχρι να μουσκέψει καλά η βρώμη.
Βήμα 2
Κλείνουμε με το καπάκι ή με μία μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο αποβραδίς ή για τουλάχιστον 6 ώρες. Το πρωί, αν δεν το θέλουμε πολύ πηχτό, προσθέτουμε λίγο ακόμα γάλα και γαρνίρουμε προαιρετικά με
μπανάνα και καρύδια.