Τα κρέατα έχουν την τιμητική τους στο γιορτινό τραπέζι και το τσάτνεϊ κρεμμυδιού είναι μια παρασκευή-πασπαρτού, που δεν πρόκειται να πάει χαμένη!

Υλικά
Διαδικασία
Βήμα 1
Κόβουμε τα κρεμμύδια, τα πράσα και τα κρεμμυδάκια σε λεπτές φέτες και τα βάζουμε σε μεγάλη κατσαρόλα με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Τα αφήνουμε για 1 ώρα και μετά τα βράζουμε σε δυνατή φωτιά. Ανακατεύουμε για να διαλυθεί η ζάχαρη και όταν κοχλάσει το μείγμα, χαμηλώνουμε σε μέτρια φωτιά να σιγοβράσει. Σε 50΄ θα μελώσει και θα είναι έτοιμη.