Τα κρέατα έχουν την τιμητική τους στο γιορτινό τραπέζι και το τσάτνεϊ κρεμμυδιού είναι μια παρασκευή-πασπαρτού, που δεν πρόκειται να πάει χαμένη!
Κόβουμε τα κρεμμύδια, τα πράσα και τα
κρεμμυδάκια σε λεπτές φέτες και τα βάζουμε σε μεγάλη κατσαρόλα με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Τα αφήνουμε για 1 ώρα και μετά τα βράζουμε σε δυνατή φωτιά. Ανακατεύουμε για να διαλυθεί η ζάχαρη και όταν κοχλάσει το μείγμα, χαμηλώνουμε σε μέτρια φωτιά να σιγοβράσει. Σε 50΄ θα μελώσει και θα είναι έτοιμη.
Διαδικασία
Βήμα 1
Κόβουμε τα κρεμμύδια, τα πράσα και τα
κρεμμυδάκια σε λεπτές φέτες και τα βάζουμε σε μεγάλη κατσαρόλα με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Τα αφήνουμε για 1 ώρα και μετά τα βράζουμε σε δυνατή φωτιά. Ανακατεύουμε για να διαλυθεί η ζάχαρη και όταν κοχλάσει το μείγμα, χαμηλώνουμε σε μέτρια φωτιά να σιγοβράσει. Σε 50΄ θα μελώσει και θα είναι έτοιμη.