Κρύα finger food με μοτσαρέλα και λαχανικά που ταιριάζουν ιδανικά σε ένα αποκριάτικο πάρτι!
Υλικά
- 40 μποκοντσίνι* συντηρημένα σε νερό
- 20 ντοματίνια
- 2 μεγάλες πιπεριές κίτρινες, σε κομμάτια
- 2 μεγάλες πιπεριές πράσινες, σε κομμάτια
- 1 φλιτζανάκι του καφέ έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 2 κουτ. σούπας βασιλικό ψιλοκομμένο
- 1 κουτ. σούπας παρμεζάνα τριμμένη
Tips
- Τα μποκοντσίνι είναι μικρά μπαλάκια μοτσαρέλας.
Διαδικασία
Βήμα 1
Χτυπάτε στο μπλέντερ το ελαιόλαδο με τα φύλλα βασιλικού και την παρμεζάνα, κάνοντας ένα πέστο.Βήμα 2
Παίρνετε μικρά ξύλινα σουβλάκια, μήκους περίπου 7-8εκ. και περνάτε διαδοχικά 1 κομμάτι πράσινης πιπεριάς, 1 μποκοντσίνι, 1 κομμάτι κίτρινης πιπεριάς, 1 ντοματίνι και τέλος 1 μποκοντσίνι ακόμα.Βήμα 3
Τα τοποθετείτε σε πιατέλα, τα αλείφετε με το πέστο που ετοιμάσατε και σερβίρετε.Φωτογραφία - Food styling: Αντωνία Κατή