Φτιάχνουμε λαχταριστά μίνι μπισκότα σοκολάτας και τα στολίζουμε με χρωματιστά κουφέτα για να ταιριάζουν με το Πασχαλινό τραπέζι

Υλικά
- 120γρ. Lurpak® Βούτυρο ανάλατο σε αλουμινόφυλλο
- 150γρ. καστανή ζάχαρη
- 90γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- ¼ κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 1 αυγό, μεσαίο
- 15 γρ. κακάο σκόνη
- 1 πρέζα αλάτι
- 10 κουφέτα σε διάφορα χρώματα
Τεμάχια: 10
Διαδικασία
Βήμα 1
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και στρώνετε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
Βήμα 2
Ψιλοκόβετε τις σοκολάτες. Ρίχνετε στον κάδο του μίξερ το Lurpak® Βούτυρο, τη ζάχαρη και ανακατεύετε με το φτερό σε μεσαία ταχύτητα.
Βήμα 3
Συνεχίζοντας το χτύπημα προσθέτετε το αυγό και έπειτα ρίχνετε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το κακάο και το αλάτι.
Βήμα 4
Με ένα κουτάλι ή scoop παγωτού μοιράζετε τη ζύμη στο ταψί αφήνοντας αρκετό διάστημα μεταξύ τους. Βάζετε το ταψί στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά. Ψήνετε τα cookies στο φούρνο, στον αέρα, για περίπου 10 λεπτά.
Βήμα 5
Μόλις βγουν από τον φούρνο, όπως είναι ακόμα ζεστά, τοποθετείτε στο κέντρο το χρωματιστό κουφέτο και πιέζετε ελαφρά. Μην προσπαθήσετε να το βγάλετε από το ταψί αν δεν κρυώσει, γιατί μπορεί να σπάσει.