Δεν υπάρχει ιδανικότερη μακαρονάδα και για ένα πιο επίσημο τραπέζι, από τα λαζάνια με σολομό. Θα τη φτιάξετε με λαζανάκι ΟΜΙΚΡΟΝ και θα ενθουσιάσετε τους καλεσμένους σας.
Υλικά
- 500γρ. Λαζανάκι ΟΜΙΚΡΟΝ
- 300γρ. καπνιστό σολομό Νορβηγίας
- 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
- 250ml κρέμα γάλακτος
- 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- λίγο σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
- αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Tips
- Προαιρετικά, μπορείτε να κρατήσετε μια φέτα σολομό, να την κόψετε σε λωρίδες και να τις τυλίξετε στο τέλος σαν «τριανταφυλλάκια» για να διακοσμήσετε τα πιάτα σας.