Ένα νόστιμο πιάτο είναι οι κρέπες γεμισμένες με ψητά λαχανικά και χαλούμι. Επιλέγοντας Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ η προετοιμασία τους θα γίνει παιχνιδάκι.
Υλικά
- 1 κουτί Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ
- 3 αυγά
- 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) νερό
- 200 γρ. χαλούμι
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 πράσινη πιπεριά
- 1 κίτρινη πιπεριά
- 2 μελιτζάνες
- 60 ml (1/4 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 2 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο σε πολτό
- 1 κουτ. σούπας δυόσμο ψιλοκομμένο
- 1 κουτ. σούπας μουστάρδα
- 1 κουτ. σούπας ρίγανη
- 300 γρ. (1 1/2 τμχ.) γιαούρτι στραγγιστό
- μπαλσάμικο ξύδι
- αλάτι, πιπέρι
- λίγα τοματίνια
Για τις κρέπες
Για τη γέμιση
Για το γαρνίρισμα
Διαδικασία
Βήμα 1
Ετοιμάζετε το Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
Βήμα 2
Κόβετε τα λαχανικά σε φέτες. Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, ρίγανη και ανακατεύετε.
Βήμα 3
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C αέρα και ψήνετε για περίπου 25 λεπτά. Ψιλοκόβετε τα ψητά λαχανικά. Προσθέτετε τα μυρωδικά, το μπαλσάμικο και εάν χρειάζεται αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύετε το γιαούρτι με τη μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι.
Βήμα 4
Κόβετε το χαλούμι σε μικρά κομμάτια. Αλείφετε τις κρέπες με το γιαούρτι και γεμίζετε με τα λαχανικά και το γιαούρτι. Τυλίγετε τις κρέπες. Γαρνίρετε με τοματίνια.