Υπάρχει πιο νόστιμο επιδόρπιο από τις κρέπες με γλυκιά, απολαυστική γέμιση; Θα τις φτιάξετε πολύ εύκολα με Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ.
Για τη γέμιση: Ετοιμάζετε το Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ με το γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία του, ανακατεύοντας μέσα και το μέλι. Αφήνετε στο ψυγείο.
Ετοιμάζετε τις Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία τους και αφήνετε το μίγμα στο ψυγείο για 2 ώρες.
Βουτυρώνετε ελαφρά ένα τηγανάκι διαμέτρου 14εκ. και το βάζετε να ζεσταθεί στη φωτιά. Έχοντας σαν μεζούρα ένα φλιτζανάκι του καφέ, ρίχνετε το Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ στο καυτό τηγανάκι, γυρίζοντάς το κυκλικά ώστε να πάει παντού. Αφού ψηθεί η κρέπα από τη μία πλευρά, γυρίζετε να ψηθεί κι από την άλλη. Συνεχίζετε μέχρι να ψήσετε όλες τις κρέπες και από τις δύο πλευρές και τις φυλάτε σε πιατέλα.
Όταν θέλετε να σερβίρετε παίρνετε μία μία τις κρέπες και απλώνετε Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ στο κέντρο. Προσθέτετε λίγο Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ, φράουλες, ψιλοτριμμένη Λευκή Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ και διπλώνετε τις άκρες της κρέπας προς τη μέση, κλείνοντας τη γέμιση. Μεταφέρετε τις κρέπες σε πιάτο, γαρνίρετε με Σιρόπι Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ και σερβίρετε αμέσως.
Διαδικασία
Βήμα 1
Για τη γέμιση: Ετοιμάζετε το Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ με το γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία του, ανακατεύοντας μέσα και το μέλι. Αφήνετε στο ψυγείο.
Βήμα 2
Ετοιμάζετε τις Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία τους και αφήνετε το μίγμα στο ψυγείο για 2 ώρες.
Βήμα 3
Βουτυρώνετε ελαφρά ένα τηγανάκι διαμέτρου 14εκ. και το βάζετε να ζεσταθεί στη φωτιά. Έχοντας σαν μεζούρα ένα φλιτζανάκι του καφέ, ρίχνετε το Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ στο καυτό τηγανάκι, γυρίζοντάς το κυκλικά ώστε να πάει παντού. Αφού ψηθεί η κρέπα από τη μία πλευρά, γυρίζετε να ψηθεί κι από την άλλη. Συνεχίζετε μέχρι να ψήσετε όλες τις κρέπες και από τις δύο πλευρές και τις φυλάτε σε πιατέλα.
Βήμα 4
Όταν θέλετε να σερβίρετε παίρνετε μία μία τις κρέπες και απλώνετε Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ στο κέντρο. Προσθέτετε λίγο Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ, φράουλες, ψιλοτριμμένη Λευκή Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ και διπλώνετε τις άκρες της κρέπας προς τη μέση, κλείνοντας τη γέμιση. Μεταφέρετε τις κρέπες σε πιάτο, γαρνίρετε με Σιρόπι Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ και σερβίρετε αμέσως.