Ο τίτλος του τα λέει όλα. Φτιάχνουμε ένα φουλ σοκολατένιο κέικ με προϊόντα Arla και το απολαμβάνουμε όλες τις ώρες της ημέρας.

Υλικά
- 200 γρ. κουβερτούρα υγείας
- 100 ml Arla Kρέμα Γάλακτος πλήρης
- 5 αυγά
- 200 γρ. ζάχαρη καστανή
- 200 γρ. Bούτυρο Lurpak, λιωµένο
- 1 µπαστούνι βανίλιας, μόνο τα σποράκια
- 250 γρ. πούδρα αµυγδάλου
- 50 γρ. άµυλο πατάτας
- 1 φακελάκι µπέικιν πάουντερ
- λίγο αλεύρι, για το πασπάλισµα του σκεύους
- ζάχαρη άχνη, για το στόλισµα
Για 8 άτομα
Διαδικασία
Βήμα 1
Λιώνουµε σε µπεν µαρί την κουβερτούρα με την Arla Kρέμα Γάλακτος και κρατάµε στην άκρη.
Βήμα 2
Χτυπάµε τα αυγά µε τη ζάχαρη να αφρατέψουν και προσθέτουµε σταδιακά το Bούτυρο Lurpak και τα σποράκια βανίλιας.
Βήμα 3
Σε άλλο µπολ ανακατεύουµε την πούδρα αµυγδάλου µε το άµυλο πατάτας και το µπέικιν πάουντερ. Τα ρίχνουµε στο µείγµα του αυγού, ανακατεύουµε και στο τέλος προσθέτουµε τη λιωµένη σοκολάτα.
Βήμα 4
Αλευρώνουµε µια στρογγυλή φόρµα, ρίχνουµε το µείγµα και ψήνουµε στους 170°C για 35'.
Βήμα 5
Αφήνουµε εκτός φούρνου να κρυώσει τελείως προτού το κόψουµε. Μέσα παραµένει ζουµερό. Ιδανικό θα ήταν να µείνει ένα βράδυ στο ψυγείο.