Σε ποιον δεν άρεσουν τα hot dog; Φτιάχνουμε το αγαπημένο “βρώμικο” στο σπίτι μας με αγνά υλικά. Τη διαφορά στη γεύση κάνει το αρωματικό σκορδοβούτυρο και το λιωμένο κασέρι.
Υλικά
- 100 γρ. βούτυρο μαλακό
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 6 λουκάνικα με πάπρικα
- 2 κουτ. σούπας μουστάρδα
- 6 ψωμάκια hot dog
- 2 κουτ. σούπας κέτσαπ
- 100 γρ. κασέρι, τριμμένο
Διαδικασία
Βήμα 1
Χτυπάμε το βούτυρο με το σκόρδο σε μπολάκι. Ψήνουμε τα λουκάνικα για 5΄ σε αντικολλητικό τηγάνι ή μέχρι να ψηθούν μέχρι μέσα. Κόβουμε τα ψωμάκια στη μέση και τα αλείφουμε από τη μία πλευρά με το σκορδοβούτυρο και από την άλλη με τη μουστάρδα.
Βήμα 2
Βάζουμε μέσα τα ψημένα λουκάνικα, περιχύνουμε από πάνω με την κέτσαπ και πασπαλίζουμε με το κασέρι. Τα ψήνουμε στον φούρνο για λίγα λεπτά έως ότου λιώσει το κασέρι και σερβίρουμε αμέσως.
Styling: Έλενα Jeffrey- Food Styling: Μ. Γεωργιάδης- Φωτογραφία: STUDIO M