Το πιο εύκολο και γρήγορο συνοδευτικό για ένα ψητό κρέας. Αν και μεταξύ μας, αυτά τα γλασαρισμένα καρότα τρώγονται απολαυστικά και από μόνα τους.
Βάζουμε τα καρότα σε μια μικρή κατσαρόλα με καπάκι. Ρίχνουμε ζωμό μέχρι να καλυφθούν τα λαχανικά, προσθέτουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη και τον αστεροειδή γλυκάνισο.
Βράζουμε σε μεσαία φωτιά για 20 λεπτά μέχρι το νερό να εξατμιστεί και τα καρότα να ψηθούν και να καραμελώσουν. Σερβίρουμε και συνοδεύουμε με
κόκκινα κρέατα.
Διαδικασία
Βήμα 1
Βάζουμε τα καρότα σε μια μικρή κατσαρόλα με καπάκι. Ρίχνουμε ζωμό μέχρι να καλυφθούν τα λαχανικά, προσθέτουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη και τον αστεροειδή γλυκάνισο.
Βήμα 2
Βράζουμε σε μεσαία φωτιά για 20 λεπτά μέχρι το νερό να εξατμιστεί και τα καρότα να ψηθούν και να καραμελώσουν. Σερβίρουμε και συνοδεύουμε με
κόκκινα κρέατα.