Το πιο γρήγορο και εύκολο γλυκάκι που μπορείτε να ετοιμάσετε, με μόλις 5 υλικά. Όσο απλό και αν φαίνεται, μπορεί άνετα να σταθεί ως επιδόρπιο στο κυριακάτικο τραπέζι.

Υλικά
- 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
- 4 κουτ. σούπας μέλι
- 1 κουτ. σούπας ξύσμα λεμονιού
- 200γρ. γλυκό του κουταλιού κυδώνι
- 10 παξιμαδάκια χαρουπιού
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε ένα μεγάλο μπολ αδειάζετε το γιαούρτι, το μέλι και το ξύσμα λεμονιού. Ανακατεύετε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Το αδειάζετε σε βαθιά πιατέλα.Βήμα 2
Σπάτε τα παξιμαδάκια ολικής άλεσης σε μικρά κομμάτια και τα σκορπίζετε περιμετρικά κοντά στο χείλος της πιατέλας. Περιχύνετε το γιαούρτι με το γλυκό κυδώνι και σερβίρετε.Φωτογραφία: Στέλιος Κρεβατόπουλος