Για όσους προσέχουν τη γραμμή τους ή απλά αναζητούν ένα ανάλαφρο γλυκό για το καλοκαίρι, αυτό το trifle με Χειροποίητο Λαδοκούλουρο χωρίς ζάχαρη Το Μάννα Τσατσαρωνάκη, είναι η ιδανική επιλογή.
Κόβετε τα 200γρ. ροδάκινα σε χοντρές φέτες, χωρίς να αφαιρέσετε τη φλούδα τους και τα βάζετε στο μπλέντερ με τη στέβια. Χτυπάτε καλά μέχρι να πολτοποιηθούν. Προσθέτετε στο μίγμα το τυρί κρέμα και χτυπάτε ελαφρά, μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Κόβετε τα 2 ροδάκινα που είχατε κρατήσει για τη διακόσμηση σε κομμάτια.
Σπάτε με τα χέρια τα
λαδοκούλουρα χωρίς ζάχαρη σε μικρότερα κομμάτια. Σε ένα βαθύ γυάλινο μπολ ή σε ατομικά γυάλινα μπολάκια, στρώνετε εναλλάξ λαδοκούλουρα, κρέμα και ροδάκινα, επαναλλαμβάνοντας τη διαδικασία, ώσπου να γεμίσει το μπολ. Βάζετε το γλυκό στο ψυγείο για περίπου 20 λεπτά να σταθεροποιηθεί η κρέμα.
Σερβίρετε διακοσμώντας με κεράσια ή άλλα φρούτα επιλογής σας.
Διαδικασία
Βήμα 1
Κόβετε τα 200γρ. ροδάκινα σε χοντρές φέτες, χωρίς να αφαιρέσετε τη φλούδα τους και τα βάζετε στο μπλέντερ με τη στέβια. Χτυπάτε καλά μέχρι να πολτοποιηθούν. Προσθέτετε στο μίγμα το τυρί κρέμα και χτυπάτε ελαφρά, μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Βήμα 2
Κόβετε τα 2 ροδάκινα που είχατε κρατήσει για τη διακόσμηση σε κομμάτια.
Βήμα 3
Σπάτε με τα χέρια τα
λαδοκούλουρα χωρίς ζάχαρη σε μικρότερα κομμάτια. Σε ένα βαθύ γυάλινο μπολ ή σε ατομικά γυάλινα μπολάκια, στρώνετε εναλλάξ λαδοκούλουρα, κρέμα και ροδάκινα, επαναλλαμβάνοντας τη διαδικασία, ώσπου να γεμίσει το μπολ. Βάζετε το γλυκό στο ψυγείο για περίπου 20 λεπτά να σταθεροποιηθεί η κρέμα.
Βήμα 4
Σερβίρετε διακοσμώντας με κεράσια ή άλλα φρούτα επιλογής σας.