Το πιο εύκολο τιραμισού που έχετε φτιάξει ποτέ με σαβαγιάρ, καφέ και Κρέμα Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ με γεύση Τσηζκέικ.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Τσηζκέικ ΓΙΩΤΗΣ χτυπώντας στο μίξερ τους δυο φακέλους με το γάλα μέχρι να πήξει το μείγμα. Προσθέτετε και το γλυκό κρασί και συνεχίζετε το χτύπημα για λίγο ακόμη.
Ανακατεύετε τον καφέ με τη ζάχαρη και το γλυκό κρασί και στρώνετε ένα ταψάκι με μια σειρά σαβαγιάρ. Ραντίζετε τα μπισκότα με το μισό μείγμα του καφέ και αδειάζετε από πάνω τη μισή κρέμα.
Κάνετε μια δεύτερη στρώση με σαβαγιάρ την οποία ραντίζετε επίσης με το υπόλοιπο μείγμα του καφέ και σκεπάζετε με το υπόλοιπη κρέμα. Αφήνετε το γλυκό στο ψυγείο να κρυώσει καλά και πριν σερβίρετε πασπαλίζετε το γλυκό με Kακάο ρίχνοντάς το από ένα σουρωτήρι.
Διαδικασία
Βήμα 1
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Τσηζκέικ ΓΙΩΤΗΣ χτυπώντας στο μίξερ τους δυο φακέλους με το γάλα μέχρι να πήξει το μείγμα. Προσθέτετε και το γλυκό κρασί και συνεχίζετε το χτύπημα για λίγο ακόμη.
Βήμα 2
Ανακατεύετε τον καφέ με τη ζάχαρη και το γλυκό κρασί και στρώνετε ένα ταψάκι με μια σειρά σαβαγιάρ. Ραντίζετε τα μπισκότα με το μισό μείγμα του καφέ και αδειάζετε από πάνω τη μισή κρέμα.
Βήμα 3
Κάνετε μια δεύτερη στρώση με σαβαγιάρ την οποία ραντίζετε επίσης με το υπόλοιπο μείγμα του καφέ και σκεπάζετε με το υπόλοιπη κρέμα. Αφήνετε το γλυκό στο ψυγείο να κρυώσει καλά και πριν σερβίρετε πασπαλίζετε το γλυκό με Kακάο ρίχνοντάς το από ένα σουρωτήρι.