Τα μπουτάκια του Κοτόπουλου Νιτσιάκος μαρινάρονται για 24 ώρες σε μια ωραία μαρινάδα και κάνουν ένα υπέροχο και εύκολο πιάτο που στέκεται άνετα ακόμα και στο γιορτινό τραπέζι.
![20181211172751_eykolo-giortino-kotopoulo-1](https://cantina.protothema.gr/wp-content/uploads/2018/12/20181211172751_eykolo-giortino-kotopoulo-1.jpg)
Υλικά
- 8 Μπούτια Κοτόπουλου ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ
- 100ml ελαιόλαδο
- 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 50γρ. τζίντζερ τριμμένο
- 80ml κρασί Μοσχάτο Λήμνου
- 20ml μηλόξιδο
- 60ml σάλτσα σόγιας
- 2 κουτ. σούπας μέλι
- 1½ κουτ. σούπας μίγμα 5 μπαχαρικών