Ένα δροσερό αναψυκτικό για τις καυτές ώρες του καλοκαιριού. Θα δροσίσει και θα ξεδιψάσει μικρούς και μεγάλους που θα το λατρέψουν…
Καθαρίζετε καλά τη σάρκα του καρπουζιού από φλούδες και κουκούτσια. Βάζετε στο μπλέντερ τη σάρκα και τη χτυπάτε σε μεγάλη ταχύτητα μέχρι να έχετε μια ομοιογενή μάζα.
Σουρώνετε σε πολύ λεπτό σουρωτήρι και ανακατεύετε με το σιρόπι γρεναδίνης. Προσθέτετε τα φυλλαράκια μέντας.
Μεταφέρετε το ποτό σε γυάλινο σκεύος και το διατηρείτε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε. Πρέπει να μείνει τουλάχιστον 1 ώρα πριν το χρησιμοποιήσετε.
Διαδικασία
Βήμα 1
Καθαρίζετε καλά τη σάρκα του καρπουζιού από φλούδες και κουκούτσια. Βάζετε στο μπλέντερ τη σάρκα και τη χτυπάτε σε μεγάλη ταχύτητα μέχρι να έχετε μια ομοιογενή μάζα.
Βήμα 2
Σουρώνετε σε πολύ λεπτό σουρωτήρι και ανακατεύετε με το σιρόπι γρεναδίνης. Προσθέτετε τα φυλλαράκια μέντας.
Βήμα 3
Μεταφέρετε το ποτό σε γυάλινο σκεύος και το διατηρείτε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε. Πρέπει να μείνει τουλάχιστον 1 ώρα πριν το χρησιμοποιήσετε.