Ανάλαφρο και δροσερό γλύκισμα, με Panna Cotta και Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ, που κλείνει ιδανικά κάθε καλοκαιρινό γεύμα. Το καλύτερο; Φτιάχνεται με ελάχιστα υλικά και στο πι και φι!
Ετοιμάζετε την Panna Cotta με σιρόπι φράουλα ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία της, χρησιμοποιώντας τα 600ml γάλα.
Τη μοιράζετε σε ποτηράκια, να γεμίσουν μέχρι τη μέση και την αφήνετε να κρυώσει καλά και να σταθεροποιηθεί.
Στο μεταξύ ετοιμάζετε και το Φρουί Ζελέ με γεύση φράουλα ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία του και το αφήνετε εκτός ψυγείου να κρυώσει καλά, χωρίς όμως να πήξει.
Όταν η πανακότα έχει σταθεροποιηθεί καλά, μοιράζετε από πάνω το Φρουί Ζελέ, φροντίζοντας να μην ξεχειλίσουν τα ποτήρια.
Βάζετε τα ποτηράκια στο ψυγείο να πήξει καλά και το ζελέ. Γαρνίρετε κάθε ένα με δυόσμο και σερβίρετε.
Διαδικασία
Βήμα 1
Ετοιμάζετε την Panna Cotta με σιρόπι φράουλα ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία της, χρησιμοποιώντας τα 600ml γάλα.
Βήμα 2
Τη μοιράζετε σε ποτηράκια, να γεμίσουν μέχρι τη μέση και την αφήνετε να κρυώσει καλά και να σταθεροποιηθεί.
Βήμα 3
Στο μεταξύ ετοιμάζετε και το Φρουί Ζελέ με γεύση φράουλα ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία του και το αφήνετε εκτός ψυγείου να κρυώσει καλά, χωρίς όμως να πήξει.
Βήμα 4
Όταν η πανακότα έχει σταθεροποιηθεί καλά, μοιράζετε από πάνω το Φρουί Ζελέ, φροντίζοντας να μην ξεχειλίσουν τα ποτήρια.
Βήμα 5
Βάζετε τα ποτηράκια στο ψυγείο να πήξει καλά και το ζελέ. Γαρνίρετε κάθε ένα με δυόσμο και σερβίρετε.