Το αγαπημένο μωσαϊκό, φτιαγμένο με προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ απογειώνεται…
Ρίχνετε στο μίξερ τη μαργαρίνη μαζί με την άχνη ζάχαρη και χτυπάτε μέχρι να αφρατέψει. Αμέσως μετά ρίχνετε το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ κουταλιά κουταλιά μέχρι να γίνει ένα αφράτο, ομοιογενές, σοκολατένιο μίγμα.
Ρίχνετε το μπράντι, δουλεύετε το μίγμα λίγο ακόμα, το αδειάζετε σ’ ένα μεγάλο μπολ και το κρατάτε στην άκρη.
Σπάτε τα καραμελωμένα φουντούκια σε μικρά κομματάκια και τα ρίχνετε στο σοκολατένιο μίγμα, μαζί με το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ και τα φρουί γλασέ. Ανακατεύετε καλά.
Αδειάζετε το μίγμα σε μια μακρόστενη φόρμα του κέικ στρωμένη με διαφανή μεμβράνη και το κρυώνετε στο ψυγείο μέχρι να γίνει συμπαγές. Το ξεφορμάρετε σε μακρόστενη πιατέλα και το φυλάτε στο ψυγείο.
Σε μικρό κατσαρολάκι ρίχνετε το κονιάκ και το γάλα και τα αφήνετε να ζεσταθούν. Ρίχνετε μέσα την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ, αποσύρετε το κατσαρολάκι από τη φωτιά και ανακατεύετε να λιώσει η κουβερτούρα. Αλείφετε τον κορμό με το μίγμα και διακοσμείτε με φρουί γλασέ.
Διαδικασία
Βήμα 1
Ρίχνετε στο μίξερ τη μαργαρίνη μαζί με την άχνη ζάχαρη και χτυπάτε μέχρι να αφρατέψει. Αμέσως μετά ρίχνετε το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ κουταλιά κουταλιά μέχρι να γίνει ένα αφράτο, ομοιογενές, σοκολατένιο μίγμα.
Βήμα 2
Ρίχνετε το μπράντι, δουλεύετε το μίγμα λίγο ακόμα, το αδειάζετε σ’ ένα μεγάλο μπολ και το κρατάτε στην άκρη.
Βήμα 3
Σπάτε τα καραμελωμένα φουντούκια σε μικρά κομματάκια και τα ρίχνετε στο σοκολατένιο μίγμα, μαζί με το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ και τα φρουί γλασέ. Ανακατεύετε καλά.
Βήμα 4
Αδειάζετε το μίγμα σε μια μακρόστενη φόρμα του κέικ στρωμένη με διαφανή μεμβράνη και το κρυώνετε στο ψυγείο μέχρι να γίνει συμπαγές. Το ξεφορμάρετε σε μακρόστενη πιατέλα και το φυλάτε στο ψυγείο.
Βήμα 5
Σε μικρό κατσαρολάκι ρίχνετε το κονιάκ και το γάλα και τα αφήνετε να ζεσταθούν. Ρίχνετε μέσα την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ, αποσύρετε το κατσαρολάκι από τη φωτιά και ανακατεύετε να λιώσει η κουβερτούρα. Αλείφετε τον κορμό με το μίγμα και διακοσμείτε με φρουί γλασέ.