Η διάσημη αργεντίνικη σάλτσα είναι ιδανική για να συνοδέψετε ψητό κρέας στο BBQ, ενώ μπορείτε -όπως κάνουν και οι Αργεντίνοι- να την προσθέσετε σε σάντουιτς με ψητό κρέας ή λουκάνικο για να τα κάνετε ακόμη πιο γευστικά.
Υλικά
- 1 φλιτζάνι φύλλα μαϊντανού
- ¼ φλιτζανιού φύλλα κόλιανδρου
- ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1/3 φλιτζανιού ξίδι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- ¾ κουτ. γλυκού μπούκοβο
- ½ κουτ. γλυκού ρίγανη
- ½ κουτ. γλυκού αλάτι