Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ – ΕΙΔΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
ΕΙΔΟΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ
ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ
ΤΡΟΠΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
1:30'
Κοτόπουλο με πάπρικα και γιαούρτι
35'
Burger σαν κοτοσαλάτα
55'
Κουσκουσάκι με κοτόπουλο και ρεβίθια
1:30'
Κοτόπουλο με γεμιστές πιπεριές
1:25'
Κοτόπουλο φιλέτο με σάλτσα από άσπρο κρασί και σταφύλια
1:30'
Κοτόπουλο κοκκινιστό με ταλιατέλες
1:50'
Κόκορας κρασάτος με παραδοσιακά ζυμαρικά
Μια από τις καλύτερες εκδοχές μαγειρέματος του
κόκορα
είναι με ντομάτα και κόκκινο κρασί!
2:5'
Κόκορας κρασάτος με μανιτάρια και καραμελωμένα κρεμμύδια (Coq Au Vin)
2:0'
Κερκυραϊκή παστιτσάδα με πέννες
1:30'
Κοτόπουλο κυδωνάτο
Πισω