Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ
ΚΥΡΙΟ ΥΛΙΚΟ
1:30'
Ζεστή πρασοσαλάτα με ρεβίθια και κόκκινες πιπεριές
60'
Σελινόριζες με ντοματοπελτέ και πορτοκάλι
50'
Μακαρόνια με σάλτσα σπεντζοφάι
1:10'
Σοφρίτο παραδοσιακό
55'
Ροβίτσα με κουρκουμά και τζίντζερ
1:10'
Μπρουσκέτα με μους από γίγαντες Καστοριάς και σύγκλινο Μάνης
1:10'
Σούπα με ψητές γλυκοπατάτες
Τη διαφορά την κάνει το ψήσιμο της γλυκοπατάτας στον
φούρνο
, που κρατάει «δυνατή» τη γεύση τους.
1:15'
Φασόλια χάντρες με χωριάτικο λουκάνικο και πράσα
55'
Πρασοπατατόσουπα με μοσχοκάρυδο
1:5'
Χορτόσουπα με λευκά φασόλια
50'
Σούπα τραχανά με μανιτάρια και γιαούρτι
1:15'
Γιουβαρλάκια θράψαλο
30'
Μανιάτικη τσουχτή
50'
Μελιτζάνες και πατάτες με ξινόχοντρο
60'
Αμπελοφάσουλα «μακαρονάδα»
Πισω
Περισσοτερες συνταγες