Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
ΤΡΟΠΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
ΨΑΡΙΑ-ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
35'
Παέγια με θαλασσινά και ελληνικά αρώματα
60'
Καλαμάρια στη σχάρα με ζεστή πατατοσαλάτα
2:0'
Χταπόδι στιφάδο με δαμάσκηνα σε κριθαράκι
1:30'
Τραγανή αλμύρα με ποικιλία θαλασσινών
45'
Μυδοπίλαφο
1:50'
Καρβέλι γεμιστό με ποικιλία θαλασσινών
1:20'
Καλαμαράκια γιουβέτσι κοκκινιστά
Ένα διαφορετικό γιουβέτσι, με αρώματα της θάλασσας και πολύ νόστιμη γεύση.
60'
Μύδια γεμιστά (ντολμά)
50'
Μύδια αχνιστά με ρετσίνα, σκόρδο και δεντρολίβανο
1:15'
Σουπιές κρασάτες με πράσινες ελιές
40'
Εξωτική σούπα με ψητή κολοκύθα, γαρίδες και καρύδα