Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
ΓΙΑ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΥΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
ΤΡΟΠΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
1:5'
Ταρταλέτες με κολοκύθα, καραμελωμένο κρεμμύδι και φέτα
2:0'
Γεμιστά με ρύζι και τραχανά
50'
Κολοκυθοανθοί γεμιστοί με σάλτσα γιαουρτιού
1:10'
Παντζαρόσουπα με τζίντζερ, πορτοκάλι και αρωματικό γιαούρτι
1:35'
Τούρτα με πατάτες και δύο τυριά
40'
Σαλάτα με γεμιστά αβγά
1:15'
Μουσακάς με πλιγούρι
Μια
αλλιώτικη εκδοχή του μουσακά
στην οποία ο κιμάς αντικαθίσταται με πλιγούρι κοκκινιστό.
Πισω