Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ – ΕΙΔΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
ΓΙΑ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΥΣ
ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ
ΤΡΟΠΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
ΦΟΥΡΝΟΥ
1:30'
Λαζάνια με κιμά μανιταριών και μπεσαμέλ με μετσοβόνε
20'
Νιόκι με σπανάκι και ροκφόρ
1:30'
Μελιτζάνες φούρνου
1:50'
Μoυσακάς με μανιτάρια
2:5'
Παστίτσιο λαχανικών με «μπεσαμέλ» γιαουρτιού
1:50'
Κανελόνια με σπανάκι και ανθότυρο
1:50'
Ρεβίθια με μελιτζάνες μουσακά και κρέμα από κατίκι Δομοκού
Ένας νόστιμος χορτοφαγικός μουσακάς, που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από
την κλασική συνταγή με κιμά
.
1:15'
Λαζάνια φούρνου με σπανάκι και φέτα
1:40'
«Τούρτα» με κανελόνια γεμιστά με σπανάκι και ανθότυρο
2:0'
Γεμιστά με ρύζι και τραχανά
2:0'
Μαρουλοντολμάδες με ρεβίθια σαγανάκι
1:15'
Μουσακάς με πλιγούρι