Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
ΕΙΔΟΣ ΠΙΑΤΟΥ
ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ
1:30'
Σουγάνια Μυτιλήνης
60'
Ρεγάλι (μαγειρίτσα κοκκινιστή)
2:30'
Κατσικάκι πατατάτο της κατσαρόλας
2:0'
Μαγειρίτσα σούπα
2:0'
Μαγειρίτσα με αρνάκι
2:0'
Αρνάκι με σταμναγκάθι, αβγολέμονο
1:40'
Αρνάκι με γιαούρτι και σκόρδο
Έτσι το φτιάχνουν στη Θράκη και το ονομάζουν «μπαρσάκι». Τρώγεται συνήθως την Κυριακή του Θωμά.
2:20'
Αρνάκι φρικασέ με αγκινάρες
3:0'
Μοσχαράκι νουά με πατατάκια
55'
Γαρίδες κοκτέιλ
60'
Σούπα σελινόριζας με κάστανα και τσιπς σελινόριζας
40'
Αρωματικό πιλάφι της Ανατολής με ρόδι, σαφράν και ξηρούς καρπούς
Πισω