Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
ΚΥΡΙΟ ΥΛΙΚΟ
ΣΤΟ ΠΙ ΚΑΙ ΦΙ
ΨΑΡΙΑ-ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
40'
Φτιάχνουμε sugo scoglio (ιταλικά ζυμαρικά με θαλασσινά)
45'
Τηγανιά τόνου με θυμαρίσιο μέλι, σερβιρισμένη με γουακαμόλε
10'
Σεβίτσε στυλ Ακαπούλκο
35'
Ινδικές γαρίδες με κάρι, ανανά και σταφίδες
30'
Σολομός τεριγιάκι
25'
Toast skagen ή μπρουσκέτα με γαρίδες και αβγοτάραχο
20'
Κάρι με γαρίδες
Γίνεται γρήγορα και εύκολα και η πλούσια σάλτσα του ταιριάζει ιδανικά πάνω σε λευκό ρύζι μπασμάτι.
40'
Εξωτική σούπα με ψητή κολοκύθα, γαρίδες και καρύδα
10'
Μαριναρισμένος σολομός σε στιλ gravlax με μάραθο, κόλιανδρο και ούζο