Ποιες είναι οι τάρτες που σας αρέσουν; Οι αλμυρές ή οι γλυκιές;

Στη δημοσκόπηση της Τετάρτης στο Viber σκεφτήκαμε να σας ρωτήσουμε για τις τάρτες. Γλυκές ή αλμυρές, οι τάρτες είναι πολύ γευστικές παρασκευές, συνδυάζουν πολλά υλικά και διαφορετικές υφές κι ενθουσιάζουν πάντα τους καλεσμένους μας στο τραπέζι.

Οι αλμυρές τάρτες είναι αυτές που αναδείχθηκαν νικητές με ποσοστό 61%

Βρήκαμε λοιπόν τις συνταγές για να ετοιμάσετε πεντανόστιμες αλμυρές τάρτες με κολοκύθα, πιπεριές Φλωρίνης και γλυκοπατάτες.

Να τις φτιάξετε και να τις απολαύσετε!

Τάρτα κολοκύθας με πέστο

Μια αλμυρή τάρτα που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και γεμίζει με κολοκύθα, τυρί ρικότα και αρωματικό πέστο Υπέροχο πρώτο πιάτο για ένα φιλικό τραπέζι, αλλά και σαν καθημερινό σνακ για όλη την οικογένεια, αφού με το έτοιμο φύλλο σφολιάτας χρειάζεστε μόνο 40 λεπτά για να την ετοιμάσετε.

Τάρτα με ζύμη πολύσπορη με γλυκοπατάτα, γραβιέρα και χωριάτικο λουκάνικο

Η γαλλική αλμυρή τάρτα σε ελληνική εκδοχή! Γλυκοπατάτα, χωριάτικο λουκάνικο, γραβιέρα σε μια πλούσια και λαχταριστή τάρτα για το καθημερινό ή κυριακάτικο τραπέζι.

Ελληνική τάρτα με ψητές πιπεριές Φλωρίνης

 

Μια τάρτα με τα αγαπημένα υλικά της ελληνικής κουζίνας. Οι πιπεριές Φλωρίνης μαζί με τη φέτα και τη γραβιέρα κάνουν τη διαφορά σε αυτή τη λαχταριστή τάρτα που προτείνει ο σεφ Λάμπρος Βακιάρος.

Δείτε επίσης:
Κυδώνια: Πώς τα προτιμούν οι αναγνώστες του Olivemagazine.gr; Σε αλμυρές ή σε γλυκές συνταγές;

Βελουτέ ή παραδοσιακοί; Τι τύποι είναι οι αναγνώστες του Olivemagazine.gr;

Βότκα ή τζιν; Ποιο είναι το ποτό που προτιμούν οι αναγνώστες του Olivemagazine.gr;