Στο καθιερωμένο μας κουίζ στο viber σάς θέσαμε ένα ερώτημα σχετικό με το πασχαλινό τραπέζι. Σας ρωτήσαμε αν προτιμάτε αρνί ή κατσίκι. Η μάχη ήταν μεγάλη αλλά επικράτησε εντέλει το κατσικάκι με ποσοστό 60% έναντι του αρνιού που συγκέντρωσε 40%.
Παρακάτω θα βρείτε συνταγές για το πώς να μαγειρέψετε το κατσίκι το Πάσχα και όχι μόνο:
Η Κυριακή Φωτοπούλου μαγειρεύει κατσικάκι όχι στον φούρνο, αλλά στην κατσαρόλα. Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή, που ταιριάζει πολύ με μια τηγανιά φρέσκιες τηγανητές πατάτες.
Παραδοσιακή Σαμιώτικη κατσικίσια πλάτη γεμιστή
Ο Λάμπρος Βακιάρος μας δίνει μια παραδοσιακή, πασχαλινή συνταγή της Σάμου, που θέλει το κατσικάκι να μπαίνει γεμιστό στο φούρνο.
Ψήμα (ή Πασχαλιάτικο κατσικάκι)
Μια συνταγή με κατσικάκι στον φούρνο με ρύζι, που συνηθίζουν να φτιάχνουν το Πάσχα στη Χαλκιδική, επέλεξε για μας η Γιώτα Κουφαδάκη κι εμείς την προτείνουμε για το Κυριακάτικο τραπέζι.