Η Οξοποιία Ζαφειρόπουλος παρουσίασε το πρώτο βαλσαμικό ξίδι με μάνγκο, που παράγεται στην Ελλάδα. Στο κλασικό λευκό βαλσαμικό ΠΑΝ προστίθεται τουλάχιστον 16% συμπυκνωμένη πούλπα του δημοφιλούς εξωτικού φρούτου. Το αποτέλεσμα γοητεύει με το πορτοκαλοκίτρινο χρώμα όπου κυριαρχεί η παρουσία του μάνγκο, ενώ στο στόμα ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στην οξύτητα και τη γλυκύτητα.
Όσον αφορά τη χρήση του στη μαγειρική, το βαλσάμικο με ξίδι μπορείτε να το απολαύσετε, ως ντρέσινγκ σε σαλάτες και φρουτοσαλάτες, αλλά και σε μαρινάδες, με λάδι και μπαχαρικά, για κοτόπουλο, χοιρινό, ψάρι ή γαρίδες. Βουτήξτε στην ίδια μαρινάδα ανάμεικτα λαχανικά και ψήστε τα στη σχάρα. Δοκιμάστε το με σόδα –και βότκα αν σας αρέσει- για ένα δροσιστικό ποτό. Μία ιδιαίτερη γεύση για τα πιάτα μας ειδικά τώρα στις γιορτές που θέλουμε να ξεχωρίσουν.