Στην πολυβραβευμένη οικογένεια της E-La-Won προστέθηκε ένα ακόμα μέλος υψηλής ποιότητας, σπάνιας γεύσης και διατροφικής αξίας.
Το νέο προϊόν του ελαιοπαραγωγού Ιωάννη Καμπούρη είναι ένα ελαιόλαδο περιορισμένης παραγωγής από αγριελιά και μποτσικολιά, μια μικρόκαρπη τοπική ποικιλία της Ηλείας. Ισορροπημένο και με ευχάριστη πικρίλα, το νέο αυτό προϊόν έχει χαμηλή οξύτητα, είναι πλούσιο σε Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα καθώς και βιταμίνη Ε. Η αγριελιά ή άγρελος είναι ποικιλία του δέντρου της ελιάς, γνωστή από την αρχαιότητα, που παράγει ελάχιστο ή καθόλου καρπό ενώ η μποτσικολιά είναι ξεχασμένη ποικιλία με ιδιαίτερα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά. Δοκιμάστε το σκέτο ραντίζοντάς το σε σαλάτες, σε βινεγκρέτ με ελάχιστο βαλσαμικό ή και σκέτο, με φρυγανισμένο προζυμένιο ψωμί και φρέσκια ρίγανη.
info
olivelawon.com
Δείτε επίσης
Σημαντικές διακρίσεις για την E-LA-WON στα Great Taste του Λονδίνου
Υπερατλαντική βράβευση για την E-LA-WON
Αρώματα ελαιολάδου E-LA-WON σε συσκευασία κολώνιας